Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Érdekel mindenképpen.Keresni foglak akkor mindenképpen júni 21 után!
Képeket addig esetleg tudnál küldeni az e-mail címemre,(dizy05@freemail.hu)vagy nem vagy a dobok közelében?
Egyábként helyileg hol tekinthetők majd meg?
Eladó sport dob (könyök) Nekem 400-as Banaditon volt, de jó biztos a 250-esre is és hasonló más kategóriájú motorra.
Most már sajna a legtöbb rendőr tudja, hogy "e" jelesnek, és papírnak is kell lennie a kipufogóról. Mivel a Te dobod Finster, ez szopás, mert úgy tudom annak egyik sincs. Úgyhogy csak a szerencsében bízhatsz. Ha normális rendőrbe botlasz, talán nincs gond, ha köcsögbe(nem feltétlen köcsög, csak a munkáját végzi), forgalmi és pénzbírság
Szia,ha erdekel van kb.10-15 fele sportdobom kozcsovel 03-06 kozotti 600-as hornetre.elerheto vagyok a 703179083-on jun.21 utan. Udv P.9
Sziasztok! Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy most vettem egy Drz-t és finster kipuff rendszer van rajta és brutálisat szól. Ha szépen pötyögök akkor nem olyan vészes de ha neki rántom akkor nagyon kemény. Mennyire szívóznak ezek miatt a rendőrök? Esetleg tippek, hogy kerüljem el őket? (itt ilyesmire gondolok ha véletlen megállítanának akkor a lehető legjobban lopakodó üzemmódban közeleedek hozzájuk és nem bőgetem) Mindenféle tippet/tanácsot várok. Köszöntem
Erről beszéltem...
Szép találat!
Na, végre tudtam beszélni vele, talán mégis lesz valami abból a dobból.
Zsír új 600 rr gyári kipufogó hővédő eladó
Sziasztok
2003 as honda hornetemre szeretnék csináltatni kipufogót!
Vagy esetleg venni vmi szép állapotú használtat.
Tudnátok valamit tanácsolni?!
Köszönöm!
Aprilia rxv 550-re való,a gyári helyére beilleszthető rendszert(pl.silmoto) hol találok? Ha valaki tudja kérem jelezze!
600 rr re való dob eladó
Nekem is pontosan ez a tervem
Hát én azért csak belerakok vmi E számot az amcsi yoshiba is.
Ezt próbáld meg elmagyarázni az okosabb fajta rendőrnek aki 70-es iq-val rendelkezik. Nem tudod vele megértetni úgyse... Én lejátszottam már ezt rendszámmal.. Gyári idommal egyben volt a rendszám, E jel benne, az ő szavaival élve "túl vízszintes"... mondom gyári egybe az egész cucc.. Őt nem érdekli nem jól áll.. Megkérdeztem hogy levágjam vagy mit csináljak vele? Azt mondta "Oldja meg"... Szóval hiába az E jelzés stb ha akarnak úgyis találnak valamit...
http://www.full-gas.hu/front/y...

"Mi a különbség az amerikai és a japán Yoshimura között?" rész sokat elmond :) (Igaz, nekem is most amcsi yoshimurám lesz..)
Sajnos nem, mert ahhoz le kellene szednem a kipufogót! CBR 600 RR-em van, és ehhez a művelethez mivel az ülés alatt van, le kell bontani a farokidomot, és csak azután férsz hozzá a dobhoz. Próbáltam én is vibrontűvel gravírozni, de az volt a baj, hogy a sablonon több sorban voltak a betűk, számok, és nem fért a kipufogónyílás alá. Ezért számomra ez a megoldás egyszerűbbnek tűnik!
Nem lenne egyszerűbb egyből lézerrel belegravírozni?
Szia nekem is hasonló problémám van.Tudnál segitteni benne ,persze nem ingyen kérném
Igen, itt mindent.
Igen, van. Ott van a kép jobb oldalán...
Amit linkeltél fotót azt Magyarországon használod és műszakiztatod?
Neked van a dobon "hangtompító" hely?
Ez is ahogy néztem lézer gravírozva van.
Nincsmit.
Na ez tetszik. Asszem megpróbálok vhol lézerrel beleveretni én is egy számot, bár valszeg csak az oldalára vhova, mert ide hátra, ahol ez is van, nem hiszem h a kipuff befogása miatt megoldható.

Hálás köszönet a fotókért.
Angoloknál pl ilyen a szabványosítás egy RS3 Yoshin...
Ez már régi dolog. Raktam fel már párszor...
Nem itthon vettem, de nem is az a lényeg. Az a lényeg, h Japán vagy USA Yoshi...
Ez egy marhaság. Semmilyen papír nem kell.
Nekem is E betűs Yoshi dobom van, és ez azt jelenti, h a Yoshimura vizsgáltatta be az EU szabványoknak megfelelően! Ezt takarja rajta a megfelelő szám. Ha meg akarja keresni hozzá a paraszt, akkor keresse az EU-nál a műbizonylatot, vagy a gyártónál. Ennyi erővel a gyári dobról is kérhetne műbizonylatot.
Én is az NKH-hoz hordom a motort műszakiztatni, és nem szóltak semmit rá, csak az E-t nézték...
Jah, és ennyi erővel te is kérhetnél a boltban a tejhez meg a kenyérhez műbizonylatot...