Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelenleg ez a kettő van. Hétvégére lesz még egy Bódis, és jövőhéten is érkezik pár dob.
Rakd fel nyugodtan. jó lesz
Tedd ki ide a képeket a dobokról és megnézem.
Egy kérdés: az okozhat bármilyen hátrányt, teljesítmény csökkenést, vagy bármi egyéb gondot, ha pl egy Suzuki Gsxr 1000-es slip-on yoshimura dobját tenném fel a CBR 600F4i-mre? (persze megfelelő összekötő csővel)
Van az is meg más milyen is.
Neked van a Bodis dobod?
Szerintem összekeversz valakivel, mert nekem sosem volt Thundercat-em
Eladó alig használt Bódis GPC kipufogó, fekete szálcsiszolt palást, e-legal, hangtompítóval. Egyben vagy darabonként is.
Ára: 45.000HUF/db
Tudsz róla képet küldeni? Bódisban gondolkoztam, csak elég erős árat kaptam.
Petya,

Van egy (illetve 2 db) használt Bódis GPC1 fekete dob, E-legal, hangtompítóval. Ára 45.000HUF/db
"E" jelzéssel ellátott most nincs,vagyis van egy x3-as,de az sem ingyen,és Suzuki Drz-re való
DL-650 re szeretnék valamilyen sportdobot feltenni, de olyat keresek, amivel Ausztriába is ki lehet menni. Ja és szinte ingyen nagyon jót.
így megy ez manapság,rossz helyre születtem
amúgy miben tudnék segíteni hogy felkerestél?
Csak 200.
Helyileg Tőled legalább 250km,mondom ezt úgy hogy nem tudom hol laksz,de aki engem keres azok mind messze laknak
Debrecen
Helyileg merre vagy?
húúú,ezt már hallottam a ktm fórumban,és azóta is bánja a csálinger hogy nem vette meg a dobot időm van keresgélni,és azóta negyed év telt el,és még mindig hozzám jön,hogy nincs-e ez olyan,amit nem vásárolt meg
de mondom,csináltass egy összekötőt,és addig adod veszed a dobokat,amíg nem tetszik a hangjuk!
én is így csináltam,sokat ki is próbáltam
nekem úgy is jó hogy elmotorozok arra aztán felrakod
türelmes vagyok, szóval még sietni sem kell
Dobom van keres fel ha gondolod.
ha itt laknál,segítenék neked,de így nehéz!
a legjobb az lenne ha csináltatnál savállóból egy összekötőt és olyan dobot raknál rá,amilyet te szeretnék (slip-on)
azért írtam hogy ha vagy valaki tud csinálni
én nem tudok és nem is ismerek senkit aki tudna.
a gyári dobot nem akarom szétvágni , meg értelme se lenne mert nem olyan kialakítású mit ezek a dob+összekötőcső annál a cső max 15 centis a többi maga a dob
itt a Doma,csak összekötő csövet kell hozzá csináltatnod!
Minden elismerésem ha találsz kimondott xt kidörrentőt a gépedre!
Arra hogy azért keresel Cbr-re kipufogot mert lecserélted a Thundercat-edet.
már ránézésre sem passzol az összekötő, én meg nem tudok hegeszteni max ilyen centi vastag vasakat
és anyagom sincs hozzá
kérdezd meg a srácokat az xr fórumban hogy miben különbözik az arrow dob az xt dobtól.
ez tényleg nem ordít,viszont a gyáritól jobb hangja van!