Egy kérdés: az okozhat bármilyen hátrányt, teljesítmény csökkenést, vagy bármi egyéb gondot, ha pl egy Suzuki Gsxr 1000-es slip-on yoshimura dobját tenném fel a CBR 600F4i-mre? (persze megfelelő összekötő csővel)
húúú,ezt már hallottam a ktm fórumban,és azóta is bánja a csálinger hogy nem vette meg a dobot időm van keresgélni,és azóta negyed év telt el,és még mindig hozzám jön,hogy nincs-e ez olyan,amit nem vásárolt meg
de mondom,csináltass egy összekötőt,és addig adod veszed a dobokat,amíg nem tetszik a hangjuk!
én is így csináltam,sokat ki is próbáltam
ha itt laknál,segítenék neked,de így nehéz!
a legjobb az lenne ha csináltatnál savállóból egy összekötőt és olyan dobot raknál rá,amilyet te szeretnék (slip-on)
azért írtam hogy ha vagy valaki tud csinálni
én nem tudok és nem is ismerek senkit aki tudna.
a gyári dobot nem akarom szétvágni , meg értelme se lenne mert nem olyan kialakítású mit ezek a dob+összekötőcső annál a cső max 15 centis a többi maga a dob
Ára: 45.000HUF/db
Van egy (illetve 2 db) használt Bódis GPC1 fekete dob, E-legal, hangtompítóval. Ára 45.000HUF/db
amúgy miben tudnék segíteni hogy felkerestél?
Debrecen
de mondom,csináltass egy összekötőt,és addig adod veszed a dobokat,amíg nem tetszik a hangjuk!
én is így csináltam,sokat ki is próbáltam
türelmes vagyok, szóval még sietni sem kell
a legjobb az lenne ha csináltatnál savállóból egy összekötőt és olyan dobot raknál rá,amilyet te szeretnék (slip-on)
én nem tudok és nem is ismerek senkit aki tudna.
a gyári dobot nem akarom szétvágni , meg értelme se lenne mert nem olyan kialakítású mit ezek a dob+összekötőcső annál a cső max 15 centis a többi maga a dob
Minden elismerésem ha találsz kimondott xt kidörrentőt a gépedre!
és anyagom sincs hozzá
ez tényleg nem ordít,viszont a gyáritól jobb hangja van!