Na pont valami ilyesmire gondoltam én si, de reméltem hogy van valami profibb megoldás is.
Legközelebb viszont direktbe téged kérdezlek, úgyis megtaláljuk egymást, ha kérdésem van .
Tényleg, a kipufogó márkajelzéssel lett azóta neked valami?
Szia,
Venni másikat...
Nekem is a Yoshi rendszer 1ik csöve meg volt nyomva. Egész jóra visszaalakítottam, de nagyon nem néz ki gyárnak...
Amúgy a technika:
Laposvas vagy 70 centis, az 1ik végére ráhegeszt egy golyó 20-30-as, a másik végére egy nagyobb félgömb. Hegesztő cucc amivel lehet melegíteni, kalapács, meg kva sok türelem és káromkodó készlet...
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok:
Esés miatt a kipufogó dob előtt lévő összekötőcsövem behorpadt, illetve jó karcos is lett. Mit lehet ezzel kezdeni? Hallottam érdekes ötleteket, pl. vízzel kinyomni, vagy ráhegeszteni, és visszahúzni, majd felcsiszolni.Cserélni nem szerentém, kontárkodni meg pláne nem akarok, csak az eredeti állapotot szeretném vissza.
Aki ért hozzá, attól kérdezném, hogy (képen látható) a kipufogó végén lévő szűkítés fog (változtat) valamit a motor hangján?
Ha teljesen nyitott lenne a vége, hangosabb lenne vagy semmit nem számít?
Legközelebb viszont direktbe téged kérdezlek, úgyis megtaláljuk egymást, ha kérdésem van .
Tényleg, a kipufogó márkajelzéssel lett azóta neked valami?