Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na pont valami ilyesmire gondoltam én si, de reméltem hogy van valami profibb megoldás is.
Legközelebb viszont direktbe téged kérdezlek, úgyis megtaláljuk egymást, ha kérdésem van .
Tényleg, a kipufogó márkajelzéssel lett azóta neked valami?
Jól van csak ilyet még nem láttam Akrától :D
Am grat hozzájuk.

Hasonló képeket várjuk egy kis szem gyönyörkötetésre
nem eredeti,ismerősöm szerzett egy hurkatöltőt és azt fóliával lehúztam,a többit már ő intézte!
Szia,
Venni másikat...
Nekem is a Yoshi rendszer 1ik csöve meg volt nyomva. Egész jóra visszaalakítottam, de nagyon nem néz ki gyárnak...
Amúgy a technika:
Laposvas vagy 70 centis, az 1ik végére ráhegeszt egy golyó 20-30-as, a másik végére egy nagyobb félgömb. Hegesztő cucc amivel lehet melegíteni, kalapács, meg kva sok türelem és káromkodó készlet...
az jó lesz,várom
Hazamegyek, én is szedek össze párat...
akkor megpróbálom összegyűjteni
Jöhet én meg nézném
én is tudnék nyitni egy nagyobb galériát a kipufogókkal kapcsolatban
Sziasztok!

A következő kérdéssel fordulnék hozzátok:
Esés miatt a kipufogó dob előtt lévő összekötőcsövem behorpadt, illetve jó karcos is lett. Mit lehet ezzel kezdeni? Hallottam érdekes ötleteket, pl. vízzel kinyomni, vagy ráhegeszteni, és visszahúzni, majd felcsiszolni.Cserélni nem szerentém, kontárkodni meg pláne nem akarok, csak az eredeti állapotot szeretném vissza.

Köszi előre is a választ.
akkor levágom hagy szóljon....
Kösz a választ!
hagosabb lenne
Üdv!

Aki ért hozzá, attól kérdezném, hogy (képen látható) a kipufogó végén lévő szűkítés fog (változtat) valamit a motor hangján?
Ha teljesen nyitott lenne a vége, hangosabb lenne vagy semmit nem számít?
Keres fel tudok segíteni!
Sztem az egy csődarab és kész...
Nem sok köze van a kipufogóhoz.
Sziasztok. MI a véleményetek a jardine gp1 kipufogóról? Most bodis van fent...szépen szól csak szerintem kicsit halk... :) (k7 gix 600) köszi
Ha bármi kérdésetek van,nyugodtan keressetek fel!
06 30 635 9305
És 10cm az átmérő, az előbb lemaradt!
31 cm a kerülete
31cm az átmérő?
31 cm a palást és 17-ért adom.
Van egy eladó Bódis Gb dobom, új 30 cm-es palásttal és frissen tömve, akár DB killerel.
Palást átmérő?Ár?Köszi
Ha valakit érdekel egy igen jó hangú Raceland nyitott sport dob karbon palástal, 40cm teljes hosszal: