Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fateromnak volt egyszer egy Z1000-en egy akra rendszer, gravíroztunk bele e-számot, még műszakin sem kötöttek bele, bár ismerős vitte el leműszakiztatni.
330......? Akkor pedig vannak igények úgy látom

Na mindegy. Az egyértelmű, hogy egy raptor, mastek, dragon dob olcsóbb, mint egy pl akra, bodis, yoshi vagy nevesebb márka, de megvan a miértje is. Egyébként 2 magyar kipufogó gyártó van, aki "e" jeles dobokat kínál(Bodis, Martin). Sajna egyre több rendőr figyel mostmár az "e" jelzésre, és ha nincs, simán elveszi akár a forgalmit is. De nem akarlak lebeszélni a raptorról, tény, hogy szép dobokat csinálnak. De amiben benne van az "e" jelzés, azt nyilván utólag gravírozhatták bele, vagy valami hasonló a történet.
Akárhogyan is döntesz, sok sikert hozzá!
Reni!

Köszi,gyors volt a segítség és korrekt.....
Még csak érdeklődési szinten vagyok.. E-betű van benne, kinézetre sem rossz, nagyságrendekkel olcsóbb a Bodisnál. Bodisból 330ba kerül ami tetszik..
1.4 zizire Raptort.....?
Az a motor többet érdemel szerintem, ugye Renitens?
Egyébként szépek a raptorok, és jól muzsikálnak, de nincs "e", se papír, viszont lehet kapsz egy kis teljesítmény csökkenést, és akkor majd lesz
Bodist neki
Sziasztok! Egy piaggio zip 50-es motorom van. Nagyon erős, de a kipufogója nagyon hangos, gondolom kivették belőle a fojtást meg mást. Kérdésem: hogyan tudom a moci hangját lehalkítani illetve akkor gyengébb lesz a teljesítménye?
Esetleg a 12. kerület környékén szerelő aki ezzel foglalkozna?
Köszönöm!
Kérlek, küldj nekünk e-mailt, amiben mindenről tájékoztatunk!
Az tök profi.Te melyik dobot ajánlanád az optika mellett brutál hang lenne a fontos ,meg persze az ár sem utolsó szempont de sacperkábé tudom az árakat(de nemrossz ha tudom pontosan mennyit pénzt készitsek rá).köszi
Sziasztok!
Raptor dobokra van valakinek tapasztalata? ZZR 1400-ra néznék, csak nem ismerem a márkát annyira..
Okay!
Ok,szombat jó lehet besz holnap róla...
A dob már itt van... de a létra nem lesz kész. Max azt tudom tenni, hogy a rugófüleket rendbehozzuk és visszahozom a bekötőket is.

Beszéljünk holnap...

Sajnálom, hogy nem kapom meg most. De motorozhatnánk is hétvégén együtt!
Szia!
Azt írtam nem tudom oda adni mert kell nekem is.Nem megyünk sehová,viszont kéne nekem ha lehet péntekig az összekötők a létrával. Szted meg lesz addig?
Szia kicsi Barátom!

Tegnap visszahoztam a javított dobodat!
Holnap megkapom a bringádat egy hosszabb túrára?
Szia!
Nem megyünk sehová,így kéne a cucc ha kész van....
Helló!
Nem kell levenni méretet, mert van ehhez a típushoz minden! A Gp1 dob, véleményem szerint kicsit, de ez a Te döntésed lehet!

Egy hét alatt minden van, posta és utánvét mindennapos rutin, nem probléma!
Hali.Bodis gp1 fogok szerintem venni mert annak egész korrekt hangja van.Kérdés:a Szerviz autó-budánál helyben veszik le a méretet és ugy gyártják rá vagy az adott tipushoz van már méret akkor ugy,kb menyi idő gondolom nem postázzák ha valakinek macerás az odamenetel .(időhiány)köszi
Eladó Leo Vince SBK dob! :)
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Eladó egy Sport dob(könyök) 400-as Banditon volt de jó másra is.
Pár ezerért oda adom, a hang amit nyújt felejthetetlen.
Hali

Bocsi hogy nem válaszoltam a mail-re. Egyenlőre úgy tűnik 2 komponensű fém ragasztó megoldotta a problémát de majd kiderül a hőt mennyire bírja. Ha szükségem lesz táblára mindenképpen kereslek majd. Köszönöm a segítséged.
Szia,
1 vagy 2 dobos a tiéd? Ami nekem van?
Sziasztok! Suzuki gsx1400-as motorhoz szeretnék sportkipufogót.Ha valaki tud ajánlani,azt megköszönném!
125 ccm!