egyébként még töröm rajta a fejem..várok, mert
kint van az usában egy haverom 3 hét múlva jön haza és elhozná nekem ha ott találok valamit 2 héten belül, így nincs posta és egyéb ktg...
ebay-en még találtam 2 másikat is..
Ott a hossza jobban a lényeg. Ezért nem értem azokat akik levagdosnak a dobokból. Jó hangja lesz, csak a kipufogó szelepek égnek meg tőle, meg gyengül a motor(bár a hangtól erősebbnek érzik)...
Az átmérő a doboknál a nagyobb köbcentis motoroknál is számít sztem. Sajnos annyira nem vagyok benne a kipufogó témában, h nagyon tudjak mindent, de van példám.
Pl: 1,6 Vento-mon 50-es rendszer van végig, még a 2,0 Accord-on 60-as.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni,hogy debrecen-nyíregyháza környékén hol találok olyan helyet ahol foglalkoznak kipufogó tuninggal.
Arra gondolok,hogy nem egyszerűen csak lecserélik a dobot hanem utána állítják a motort is tisztességesen főleg ha EFI-s motorról van szó.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Eladó gyári kipufogóleömlő Gsx-r 750 K4 motorhoz.
Az összekötőcsövön található egy kis horpadás, de nem feltűnő. A csőnek csak a belső felén van horpadás kívülről nem is látszik.
A harmadik képen látható a horpadás.
Irányár 25000 Ft.
Érdeklődnék,hogy lenne olyan valaki rendelt már másnak(idegenek,akit nem ismer) ebayról valalmit?
Lenne valaki aki megrendelné ezt,http://cgi.ebay.com/ebaymotors... ?
Köszönöm előre is.
Nem jó rá. Nagyobb hengerűrtartalomhoz nagyobb átmérőjü cső kell.
Nem véletlenül van kiszámolva mindenféle áramlási mutatókkal egy rendszer, vagy egy dob.
Martint nyugodtan vehetsz. Nekem is volt. Hangja, kidolgozása 1. osztályú. Nem kell a nagy csilli villi külföldi csöveknek bedőlni. technológiájuk ugyanaz.
kint van az usában egy haverom 3 hét múlva jön haza és elhozná nekem ha ott találok valamit 2 héten belül, így nincs posta és egyéb ktg...
ebay-en még találtam 2 másikat is..