Érdeklődnék, hogy mit javasoltok / mit használtok a kipufogó leömlők tisztítására, polírozására, fényesítésére, hogy újra szép csillogó aranyszínűek legyenek?
Javasoltak már Turtle Wax-ot illetve fogkrémet is...
20/232-5777. Ha kérhetem inkább napközben keress légy szíves. Nem biztos, hogy fel tudlak venni, de mindenkit visszahívok. Esténként igyekszem a gyerkőccel játszani, ezért nehezebben telefonálgatok.
Szia! Sem veled, sem n.danival nem szeretnék inkorrekt lenni, ezért szeretném ha tudnátok: ha árulom, akkor mindenkinek felkínálom a lehetőséget. A dob még fent van a motoron, tehát élőben is meghallgatható. Budapest, Zugló, egyeztetés alapján.
Budapest, árban kb 35-40 re saccolom az értékét, de ezt még ne vedd készpénznek. Még nézelődnöm kell (vagy inkább hangolódnom), hogy tudjam mennyit is érhet pontosan.
Szia! Múlt héten vettem egy Kawa z750-et. Dobcsere mellett döntöttem, visszarakatom rá a gyárit. Ha tetszik és komolyan érdekel a dolog, biztosan megegyezünk (nem kérek sokat érte). Itt tudod megnézni, és meghallgatni: http://www.sportmotor.hu/motor...
(hivatkozás a régi tulaj hozzájárulásával)
gsxr1000 k3-k4, 600-750 k4-k5 re elado yoshimura rendszer kompletten felfogatokkal rugokkal akciosan limited ideig 80.000ért....... aki elöbb ir az viszi postázom ha kell..
Érdeklődnék, hogy mit javasoltok / mit használtok a kipufogó leömlők tisztítására, polírozására, fényesítésére, hogy újra szép csillogó aranyszínűek legyenek?
Javasoltak már Turtle Wax-ot illetve fogkrémet is...
Köszi!