sziasztok van itt egy átalakított dob plusz rezóa rezó a foltozott de rs 125 é volt...arrow !
a dob viszont valami kókány akármi ezért kerül ennyibe..üdv gabó
30 605 6883
Sziasztok!
1990 Yamaha FZR 1000-hez keresek használt sport dobot az eredeti "kályhacső helyett"
Mit érdemes tudni, milyen dobok jók ehhez a motorhoz?
(bocsánat, de most semmi időm visszaolvasgatni & beleásni magam, pedig elég laikus vagyok a témában... )
Tudtok ajánlani ilyet? Esetleg weboldalt? Bontót?
Egy krómosabb jobban mutatna, és nem szeretnék 30-nál többet adni érte.
Tudom nem ebbe a típusba való, de láttam hogy árulsz Givi dobozokat meg konzolokat. Kimondottan 03as sv 1000reshez nincs véletlen komplett hátsó és oldaldoboz konzolod? Esetleg még táskák hozzá ?
jó lesz csak zavar a hangtalansága, illetve az hogy nem hallanak..
most cseréltem gumit, mert az előző elforgott állandóan
most a d211 gp-vel tapad cefetül.
teendő: rendszer rátétele, hangolással+xenon
utána okés
egyébként tetszik a hangja
leszerel a titkárnője-lánya mittudom én kicsoda
3 hét alatt 5ször hívtam és 4szer ígérték meg hogy visszahív
közben alkuszom az akrára ha negednének még 30at beleugranék abba, mert az hamarabb megvan mint sanyibá ajánlata
szia ma megkérdezem neked cegléden akawasakit nagyon joban vagyok atulajjal az is ajánlott valamit megkérdezem miben tudnának segiteni. ha van valami megirom . ha mész újvárosba ird meg oké
megszerettem a k8on a 4:1bent szerintem az se kisebb és az öreg bódis jól nyomja, bár most már csak külföldre koncentrál, így a válaszára 3 hete várok. egészen addig amíg veszek egy akrapovicsot egy picit drágább, de alkuszom még
most lett mindenki beteg itthon, úgyhogy lehet hogy a vasárnap nem lesz jó. sajnos mostanában 2-3 hét egy komolyabb betegség
pesten vagyok általában, de többször előfordulok eger cityben is
Köszönöm szépen!
Hivatkozni fogok rád!