Honda VTR SP jobb oldali gyári kipufogó pár apró horpadással(a képen látszik) 12e ft,Suzuki gsx-r leömlő enyhe sérüléssel (valószinű 600-é és titán) 10e ft.érd:keki@euromail.hu
találtam már óccsóbban rendszert de nem tudom melyik legyen
bódis alu 4:1ben vagy yoshi r77 alu 4:1-ben abszolút egy árban adják
joshira mondják szebb a hangja és nívósabb a bódis több lóerőt tud
mit javasolsz? vagy akinek volt ilyen-olyan is..nekem csak bódis volt
Eladó 1 pár honda 1100 xx re való kipufogó 8eft ezért ennyi mert vannak rajta sérülések azért ennyi az ára,itt van ez a fajta igy nézki mint a képen ha valakit érdekel annak küldök róla képet.Motor átalakitás miatt vettem de nekem brutál nagy.
airbursh@gmail.com
Sziasztok erdekelne hogy a gyari honda 600 rr kipufogot hogyan lehetne hangosabba tenni vagy ki lehet szedni slip-ont ha 1 altalan van benne koszi elore is.
Udv!Segitsegre lenne szuksegem.. Yamaha Aerox-omon(50cc) a kipuffogo nagyon hangos..amint a kepen is latszik eleg nagy kipoffogo veg van rajta de nem az a problema oka,amig a tura nm megy fel es nem kezdem huzatni addig nincs az a hangja,van 1 az alap hangja a kipufogonak s amikor 30km/h kornyeken elkezd igazan gyorsulni es turazni nagyon eross hang jon a motor felol.Tobben meghalgatak es mondtak h kicsit kifuj es kivan hasadva valahol az a baj.Az a hang a kipuffogo legvegebol jon ami megy be a motorba illetve a motor bemenetel elotti kanyaritas kornyekerol.A kerdesem annyi lenne hogy ha leszedem a kipuffogot mire figyeljek vagy mit nezzek meg,vagy hogy nezzem meg hogy holvan kihasadva ?A valasozkat elore is megkoszonnem!
De ha fel tudsz ajánlani cserébe valami hangosabbat ?!?! Akkor csere is jó ...
találtam már óccsóbban rendszert de nem tudom melyik legyen
bódis alu 4:1ben vagy yoshi r77 alu 4:1-ben abszolút egy árban adják
joshira mondják szebb a hangja és nívósabb a bódis több lóerőt tud
mit javasolsz? vagy akinek volt ilyen-olyan is..nekem csak bódis volt
üdv
van 3pár is jelenleg ha érdekel 703179083,valszeg ma nem leszek elérhető,de holnap délutántól igen.
üdv,P.
Nincs sajna.
airbursh@gmail.com
'89-es gpz 500s-re keresnék sportdobot,ha tud valaki,megköszönném (és még fizetnék is érte )
SV 1000-re nincs véletlenül eladò dob pàr
üdv: Feri
http://kepesmotor.hu/kipufogo_...
Hyosung GT 250-re keresek sportdobot,
lehetőleg 4 csavarosat(csavarok távolsága 5cm)
Ha valakinél hentereg Kawa ZRX 1100 vagy 1200 gyári dob akkor ne tartsa vissza, írjon mailt!
Köszi,
Posta megoldható!
Videó az adatlapon!
Most 400ccm-es mocin van!