Sziasztok! Gondolkodom, hogy a motoromra csináltatok valami nyitott dobot, hogy legyen hangja is, csak nem tudom, hogy milyen (belső)átmérőjű kéne hogy legyen. Gn 125, szóval 125-ös 4t, én olyan 20-25mm belső átmérőre gondoltam. Esetleg valaki tud tippet adni? Az lenne a lényeges, hogy azért maradjon benne nyomaték is. Előre is köszi a segítséget :)
Tsá nekem ugyan ez van most gyapot nélkül ordít, de amikor meg volt tömve akkor szép mély hangja volt igaz nem volt halk akkor sem , de elviselhető volt . én azt ajánlom próbáld ki hogy meg tömöd.
nekem a szegecseket kell lefúrni hozzá, és lehúzni a végét. Aztán lehet venni rozsdamentes szép fényes szegecset és azzal visszarakni
Halihó!
Remélem tud valaki segíteni! Van egy 600-as cbr-em,de ami alatt van dob az nagyon ordít és hosszú úton már idegesítő! A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék neki szép mély hangot varázsolni. Ha teszek bele kipufogó gyapotot akkor mélyebb lesz a hangja, vagy ugyan úgy fog ordítani, mert nincs benne semmi folytás csak egy szikrafogó középen!
Előre is köszönöm a választ!
Bocsi de én annyira vagyok profi hogy meglátok valamit és megcsináltatom Raptor Ferivel na Ö ért hozzá hívd felKerek,ovál,triovál és kvadrovál formában, többféle méretben és palásttal!
Pipás ,kúpos és ferdénvágott végkiképzéssel!
Akár egyedi elképzelés alapján is!
Minőségi dobok örök garanciával!
Feladó adatai
név: Raptor Feri
megye/város: Csongrád
mobil: 06-30-851-5638
van egy Shark karbon dobom újszerű állapotú ekkora méretű mocira való 25eft.ha érdekel 70 317 9083.üdv,P.