yamaha 5DM jelzésű gyári összekötőcső sport dob felszereléséhez eladó. benne van a gyári tömítő gyűrű, és rajta a gyári bilincs, ár 3e ft posta lehet.06203936892.
Neeeem! Hátul már figyel egy Aprókavics dob meg az összekötője. A gondom az ez előtti résszel van, mivel a katalizátor és a kipufogókönyökök egy egységet képeznek. Na, itt kellene varázsolnod valamit...
Szia! Egy olyan csövet szeretnék, amiben nincs bent a katalizátor meg a lambdaszonda. Ja meg a csappantyú se kell bele... Hadd menjen kifele az a füst!
Milyen anyagom van? Hát semmi, pontosabban van egy kis angyalpor, de asszem az nem kell a kipufogógyártáshoz...
Szia! 2007-es 600RR-hez kellene egy olyan összekötő cső, amivel helyettesíteni tudnám a katalizátort (meg a lambdaszondát). Eredetit nem akarom barmolni. Tervezz, rajzolj, fúrj, faragj, engem a megoldás érdekel! Ha tetszik a megoldás, fényképezz, kalkulálj, és mindkettőnk vigyorogni fog...
Srácok Én DRZ 400 E-re szeretnék power bombot.
Szerintetek ha én magam csinálok az lessz olyan jó mint amit a boltban kapok sok pénzért?vagy érdemes inkább kiadni érte!
Valaki akinek van tapasztalata segítsen:) vagy aki csinált már megköszönném a segítségét!
Üdv
érdekes ez a "maszek"megjelölés........kínai gyári.......,vagy kézzel készített,tapasztalt ember munkája?Te melyiket választanád......gondolom agyárit.........minden protoipust.......kézzel készítenek......és attól lehet még" világbajnok"!és nem mindig a kinézet a lényeg,hanem a funkció!szerintem.......
Az enyém sem "márkás" dob, se ce, se tüv, csak egy akra matrica, ordít mint állat, és még osztrákban sem kérdezték mijaf@x ez? ránézett, húzott a szemöldökén, és ennyi, vagy épp vigyorgott, a legkomolyabb az volt, hogy csak okosan ám
Persze gondolom körzetenként, és rend őrei határozzák meg, de tényleg ha egy mód van rá, papíros, jelzéssel ellátott dobot, mert jobb a békesség
nincs adatlapom ................ már vagy hány éve!
kawaszeki@freemail.hu és kapsz több képet.
offroad dob eladó.
kicsit viseletes de nem horpadt és szépen szól.
árban megegyezünk,
nekem xl600R-en volt
Milyen anyagom van? Hát semmi, pontosabban van egy kis angyalpor, de asszem az nem kell a kipufogógyártáshoz...
konkrétan írd le,mit szeretnél,milyen anyagod van....(donor cső)
Szerintetek ha én magam csinálok az lessz olyan jó mint amit a boltban kapok sok pénzért?vagy érdemes inkább kiadni érte!
Valaki akinek van tapasztalata segítsen:) vagy aki csinált már megköszönném a segítségét!
Üdv
Persze gondolom körzetenként, és rend őrei határozzák meg, de tényleg ha egy mód van rá, papíros, jelzéssel ellátott dobot, mert jobb a békesség