Nekem egy 50-es Aprilia Redrose Classicom van és szeretnék rá egy Gianelli kipufogót. Akinek van kérem jelezzen. ( Lehetőleg Hajdú-Biharból vagy Szabolcs-Szatmár-Beregből).
Van valami tippetek, mit tudnék csinálni hogy kicsit hangosabb legyen a gép? -rezó+tompító csere egyelőre kilőve. Nem azért szeretném, hogy hangosabb legyen, mert azt hiszem, hogy az olyan marha menő, hanem mert veszélyesen halk. túrán mondták a srácok, hogy gyakorlatilag egyáltalán nem hallani
sziasztok!
Malaguti Phantomra 100ccm-re keresek kipufogót!
bontott, vagy utángyártott alkatrészre lenne szükségem.
10-15 ezer ft körül szeretnék vásárolni.
Akinek esetleg megmaradt, kérem szóljon
bibor009 kukac citromail.hu
Martin ovál durván jó!Nekem sv1000s-en volt és gyönyörű a hangja!Haveromén akre van az még faszább,de csek a racing változat szól nagyot viszont az nem E-betűs.Yoshy-ból pedig az RS-3 a tuti!Cimbi Busáján úgy szól mintha V-moci lenne!
Honda cbr919RR sc-33-hoz kipufogó leömlő a hátsó rész nem eredeti ez gondolom látszik kissé meredekebb szögben ál töle a dob egyépként hibátlan.12e ft.
Leömlő+Exup+összekötő.
Elérhetőség az adatlapomon.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Nekem egy 50-es Aprilia Redrose Classicom van és szeretnék rá egy Gianelli kipufogót. Akinek van kérem jelezzen. ( Lehetőleg Hajdú-Biharból vagy Szabolcs-Szatmár-Beregből).
Van valami tippetek, mit tudnék csinálni hogy kicsit hangosabb legyen a gép? -rezó+tompító csere egyelőre kilőve. Nem azért szeretném, hogy hangosabb legyen, mert azt hiszem, hogy az olyan marha menő, hanem mert veszélyesen halk. túrán mondták a srácok, hogy gyakorlatilag egyáltalán nem hallani
van néhány, bp-n tudod megtekinteni, elérsz a 70 317 9083-on.
üdv,P.
Malaguti Phantomra 100ccm-re keresek kipufogót!
bontott, vagy utángyártott alkatrészre lenne szükségem.
10-15 ezer ft körül szeretnék vásárolni.
Akinek esetleg megmaradt, kérem szóljon
bibor009 kukac citromail.hu
van néhány GP dobom, ha érdekel 70 317 90 83
üdv,P.
06 30 963 67 42
Lehet tudok neked segíteni ebben a dologban ha érdekel!
Elérhetőségem a profilban
Üdv: Andi
Válaszokat előre is köszi.
Üdv.
Ui :588-620C°