Eladó kipufogó 900RR-ről. Arrow (karbon-titán) nem E betűs mert racing okosság. Kegyetlen szép hangja van neki, és pille könnyű.
30 darab ezres az ára. Tudok adni 3szöget amivel fel tudod bűvölni a gyári 900RR rendszered végére, amúgy a végződése olyan neki, hogy 53-as belső és 55-ös külső.
0630/6963423
(hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető)
Hello!
Eladó a képen látható ARROW kémény! Teljessen makulátlan és karcmentes összes tartozékával ahogy a képen is van!
600rr és 1000rr re
Ár:50.0000Ft
Tel:30/680-2519
sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy polírozni akarok egy kipufogórezót és hogy azt uttánna be kell e valamivel kenni vagy lekezelni valamivel hogy ne egye a rozsda? a képen láthatóra szeretném polírozni...
Kawasaki gpz750 gyári leömlő és hozzá a 2 gyári dob korának megfelelő állapotban,a jobb dobon van karc de nem vészes,ha kell lefotózom.egyben 20e ft külön 13 a leömlő és 12 a 2 dob.
Kawasaki Z750 gyári dob karcmentes, zx12R Titánium jó állapotu, és 2db gpz1000 RX kipufogó eladó vagy cserélhető, összesen 40 ezer kézpénzért, ennyiért ajándék,
Akkor lehet mégsem ugyanolyan azt a dob, ami neked van ? Mert ennek hegesztve van a bele... és a szegecsek sem oldják(egyszer már próbáltam a lefúrást)...
Jaja, de ha kihúzod a belsejét, akkor ki lehet rázni belőle.
Ki kell 1engetni a bilincseket, és fordítsd meg rajta, h a belső fele legyen kifelé. Máris nem lesz mondjuk karcos.
30 darab ezres az ára. Tudok adni 3szöget amivel fel tudod bűvölni a gyári 900RR rendszered végére, amúgy a végződése olyan neki, hogy 53-as belső és 55-ös külső.
0630/6963423
(hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető)