Üdv . STEEL lézertechnika Kft.
1097 Budapest, Illatos út 19-23. Nekem itt javították a sérült Akrapovic dobot, nagyon patent lett. Profik és nem dolgoznak drágán. Ide nyugodtan viheted .
"co"-val lehet hozzá való huzallal, és védőgázzal (ha jó emlékszem, akkor argon tisztán, de lehet kevert is, co-t ne), de olcsmány lesz a varrat:D:d ezt csak awival lehet normálisan
DVR komlett rendszer eladó Suzuki RMZ450-re 2005-2007-ig új csak kipróbálva lett ,,motorváltás miatt....itt egy lin ,hogy milyen anyag a http://youtu.be/CUydF_c27Ig
yamaha fzr 600/tündérkatica sérült dob 5000ft, 4:1 leömlő sor nem beazonosított hogy mire extrém könnyű/vékony rozsdamentes anyagból 4db rugóval (4db rugó 8e ft ha különveszed) 15e ft, kawasaki zx9r akrapovics titán összekötőcső 00-01 rendszerhez 10e ft, titán dob márkája nem ismert 60/52 cső méret 25e ft, extrém kicsi 27cm rozsdamentes dobok 28e ft a hangját meg hallgathatod a sport motor videókban zxr 400 kínzás videóban.
Ha ez a rendszer jó '98-as zx9-re engem érdekelne a dolog ár függvényében. Dobj egy mailt légyszi ha lehet egy pár képpel a dobról is ár feltüntetésével köszi. insidic kukac frímél pont hu
1097 Budapest, Illatos út 19-23. Nekem itt javították a sérült Akrapovic dobot, nagyon patent lett. Profik és nem dolgoznak drágán. Ide nyugodtan viheted .