Sziasztok,
Most akarok venni a TL-re kiput. Szerintetek melyik kialakítással lenne a legdurvább hangja?
Én arra gondoltam, hogy sima (jó rövid) kerek dobot rakok aminek a kivezetése is az átlagtól egy picivel nagyobb.
Szerintetek?
Csa, en inkab az EGRUS trioval-t ajanlom mert brutalis a hangja, nekem is ojan van a gixxeremes bevalt ,a Raptor meg jo de a Martyn az nem nagyon gyenge (a hangja). a felfogatast meg kerheted h 3 csvaros legyen a gyartasa elot. http://www.kepesmotor.hu/kipuf... itt meg talalod
Hali. Ilyen rövid triovál Bodis dobot képzeltem el a Thunderacémra de elég horror az ára. Szerintetek melyik magyar gyártó Raptor, Egrus, Martyn tudna hasonlót készíteni. Ja és gyári 3-csavaros felfogatás meg maradna. KÖSZI.
Persze, teljesen jogos a dolog, csak az a tapasztalat, hogy a neves műhelyek többszöröséért csinálják meg ugyanazt, mint mondjuk egy öreg szaki. És itt a szakit tényleg szakembernek írom...
Szerintem az a húzós ha kifizetsz 8-at egy összekötő csőért és kifújj vagy nem áramlik rendesen a gáz...De nem vagyunk egyformák.
Amúgy ne a weblap áraiból indulj ki,hanem beszélj az emberrel!
Hellósztok
Lenne egy kérdésem.
Mégpedig: Van egy rx 125-öm, és az érdekelne hogy a hangja hogy lesz szebb? Ha a végdob hosszú vagy ha inkább rövidebb?
Csak mert nekem ugy jobban tetszene ha rövidebb lenne de viszont nem tudom hogy a hangját mennyire befolyásolja.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Zsolt
Sziasztok terveztem egy rezonátort a mocimra. Azt szeretném kérdezni tőletek hogy én az hogy tudnám meghajlítani hogy fel tudjam normálisan rakni. Mert símán nekem egyenesen nem fér el, ezért a diffuzor konfuzor résznél kéne hajlítanom. Akinek van ötlete az írjon kösz
Most akarok venni a TL-re kiput. Szerintetek melyik kialakítással lenne a legdurvább hangja?
Én arra gondoltam, hogy sima (jó rövid) kerek dobot rakok aminek a kivezetése is az átlagtól egy picivel nagyobb.
Szerintetek?