régi motor revükben volt 1 cikksorozat ami a 2üteműek tuningolásával foglalkozott.
és ott a vége fele kitárgyalták a kipufogókat is, elég profin leírták, hogy is kell tervezni, elejét közepét végét, milyen hosszú legyen az egész, visszaverődési pont, stb...
helló emberek. kédésem lenne én ETZ blokkos cross gépet építgetek és kéne rá csinálnom egy jó rezót olyat mind ami a 125 vagy 250 es 2tken van olyasmit akarok az lenne a kédés hogy hogyan kéne megcsinálnom valaki tudna nekem valami körübelüli mérteket írni? vagy valami támpontot írni. Köszönöm szépen.
Gilera RC 50-es motoromnak a kipufogó rendszerét szeretném valamilyen módon ki takarítani.Mondták nekem a benzinnel való ki égetést de valami egyszerűbb vagy más megoldást tudna valaki rá?
hali , segítséget szeretnék kérni! Rezót szeretnék csinálni, és azt szeretném megtudni, hogy mivel-hogyan lehet szép kör alakúra hajtani az idomokat, ha nincs semmilyen hengerlőm vagy ehez hasonló"körcsinálóm", ......előre is thx, pacsi
melyik cbr 600f-re keresel(1986-2007) , egyedül az f1-re nem tudok adni, azon kívül mindegyikre több félét is, újat és használtat is nyugatit,hangpróba megoldható. ha érdekel 70 317 9083
Vagy leveszed a rendszert, vagy raksz a rezóba egy marék bolhát, vagy tisztán sebbenzinnel tankolod! Vagy veszel rá egy Gianelli rezót...vagy mindez egyszerre, hogy biztosra menj!
segítsetek van egy honda cb 750 em és szeretnék rá gyári kipufot ha tudtok infót ahol utánanézhetek hálás lennék köszi!