Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELADÓ: honda cbr 600 rr, pc 40-hez 2007-től yoshimura rs 5 kipufogódob összekötőcsővel, ára 60000 ft. érdeklődni csak telefonon a 0620/598-2538-as számon.
06305181960
Küldj egy tel számot és holnap hívlak.
Nekem úgy néz ki lesz egy eladó egrusom f4hez,ha érdekel.
Helló urak!

Segítsetek! Szükségem lenne egy 2000-es évjáratu 250 sx rezóra.
Gyári vagy sem, mindegy, csak szép állapotú legyen, jó áron.
Ha valakinek van az ne tartsa magában, és csörögjön: 0630 755 4286
Előre is kösz: Zsolt
Sziasztok !

Szerintetek egy ovál carbon dobot lehet lakkozni ? Mert félek hogy a hőtől tágulni fog és ledobja a lakkot ?
Köszi a választ ! Az üvegszálas,műgyantás megoldás is nagyon jó ötlet !
adamattila00@citromail.hu vagy ha tudnátok mondani valakit aki motor nélkül tud csinálni egyet az igen igen fAsza lenne
sziasztok ! DRZ-E keresek kipufogó dobot
Üdv!
CBR 600FS-re keresek dobot vagy rendszert.
shoxx@freemail.hu
Nem kell hogy hőálló legyen mert nincs kapcsolatban a fémmel. Van közöttük rés ahol a hő távozik
Milyen festékkel festetted le?Hőálló? Mert a fotón látszik ,hogy van fénye,de a hőálló feketék legtöbbször mattok.
hali!
egy kérdés.valaki belezett már ki gyári dobot?mer most nem úgy állok h csak egy dobra is legyen pénzem.lesz valami baja a motornak,vagy nem kell mindent kiműteni?
Köszi!
Én is erre gondoltam , de sajna jó messzire van.
Ez jó kérdés volt. Több helyen láttam már, h azt írták jó, de én nem hiszek benne. Szóval sztem nem. Én valahogy úgy venném meg, h megdumálám az emberrel, h felpróbálnám, és akkor hozom el ha jó...
Oszi!
A szted a sradra a belinkelt kipuffrendszer jó .
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Köszi, így már világosabb. Én is benne vagyok épp egy kipu építésben...
Köszi! a címem futes@freemail.hu
A videó formátuma miatt nem tudom felrakni a sportmotorra Hiába konvertálom át 100x akkor sincs hang Csak az eredeti videón van hang ha dobsz egy címet szívesen elküldöm a videót
Jó a dob!Hangja is szép?
Az ára érdekellne,meg az hogy hol készítik
A hajlítás nagyon egyszerű:D Volt otthon egy csomó vas cső ! olyat néztem aminek az átmérője megfelelő és azon meghajtottam egy vezető segítségével A lemez 0.8-as tehát nem nehéz hajtani. A vége viszont nehezebb dolog! Nem műanyag hanem üvegszál. csináltam egy prototípust 2K üvegszálas gittből és addig formáztam míg nekem nem tetszett. Majd levettem a negatívot és a negatívot kibéleltem műgyantával és üvegszálszövettel ,majd lefestettem! Ennyi az egész. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Így ezzel a módszerrel bármit meg lehet csinálni csak kell egy prototípus amit lemintázol. Ha nincs akkor csinálsz egyet fejből. Kis türelem meg józan paraszti ész és kész is.
Engem a vége érdekelne, meg az, h hogyan hajtottad meg a lemezt erre az alakra. Mármint mondjuk hajlítógép nélkül...
A végét műanyagból csináltad?
http://www.sportmotor.hu/motor...

Semmi extra! Úgy csináltam mint a többit:D De NEM karbon a dob csak fólia van rajta mert karbont még nem vettem a cucchoz, de az is megoldható lesz majd