ELADÓ: honda cbr 600 rr, pc 40-hez 2007-től yoshimura rs 5 kipufogódob összekötőcsővel, ára 60000 ft. érdeklődni csak telefonon a 0620/598-2538-as számon.
Segítsetek! Szükségem lenne egy 2000-es évjáratu 250 sx rezóra.
Gyári vagy sem, mindegy, csak szép állapotú legyen, jó áron.
Ha valakinek van az ne tartsa magában, és csörögjön: 0630 755 4286
Előre is kösz: Zsolt
hali!
egy kérdés.valaki belezett már ki gyári dobot?mer most nem úgy állok h csak egy dobra is legyen pénzem.lesz valami baja a motornak,vagy nem kell mindent kiműteni?
Ez jó kérdés volt. Több helyen láttam már, h azt írták jó, de én nem hiszek benne. Szóval sztem nem. Én valahogy úgy venném meg, h megdumálám az emberrel, h felpróbálnám, és akkor hozom el ha jó...
A videó formátuma miatt nem tudom felrakni a sportmotorra Hiába konvertálom át 100x akkor sincs hang Csak az eredeti videón van hang ha dobsz egy címet szívesen elküldöm a videót
A hajlítás nagyon egyszerű:D Volt otthon egy csomó vas cső ! olyat néztem aminek az átmérője megfelelő és azon meghajtottam egy vezető segítségével A lemez 0.8-as tehát nem nehéz hajtani. A vége viszont nehezebb dolog! Nem műanyag hanem üvegszál. csináltam egy prototípust 2K üvegszálas gittből és addig formáztam míg nekem nem tetszett. Majd levettem a negatívot és a negatívot kibéleltem műgyantával és üvegszálszövettel ,majd lefestettem! Ennyi az egész. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Így ezzel a módszerrel bármit meg lehet csinálni csak kell egy prototípus amit lemintázol. Ha nincs akkor csinálsz egyet fejből. Kis türelem meg józan paraszti ész és kész is.
Semmi extra! Úgy csináltam mint a többit:D De NEM karbon a dob csak fólia van rajta mert karbont még nem vettem a cucchoz, de az is megoldható lesz majd
Segítsetek! Szükségem lenne egy 2000-es évjáratu 250 sx rezóra.
Gyári vagy sem, mindegy, csak szép állapotú legyen, jó áron.
Ha valakinek van az ne tartsa magában, és csörögjön: 0630 755 4286
Előre is kösz: Zsolt
Szerintetek egy ovál carbon dobot lehet lakkozni ? Mert félek hogy a hőtől tágulni fog és ledobja a lakkot ?
CBR 600FS-re keresek dobot vagy rendszert.
shoxx@freemail.hu
egy kérdés.valaki belezett már ki gyári dobot?mer most nem úgy állok h csak egy dobra is legyen pénzem.lesz valami baja a motornak,vagy nem kell mindent kiműteni?
A szted a sradra a belinkelt kipuffrendszer jó .
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Az ára érdekellne,meg az hogy hol készítik
A végét műanyagból csináltad?
Semmi extra! Úgy csináltam mint a többit:D De NEM karbon a dob csak fólia van rajta mert karbont még nem vettem a cucchoz, de az is megoldható lesz majd