Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem lehet palástot cserélni.
Csak az ugyan úgy megfog égni ha ez is megégett - talán nincs rendesen "kitömve",vagy nem a megfelelő anyaggal.-
Remélem azt tudod hogy köze nincs az Akrapovic-hoz...
Alex ez érdekkelne engem tudsz szegiteni?
http://global.ebay.com/alpines...
Sziasztok

Eladó GSR 600 kipuf (Öcsi-tuning), nem fért fel tőle a doboztartó konzolom... 47.000.-

Érd: +36-20-950-4044
Szevasztok! Valamilyen úton módon megégett a kipufogóm. Nem lehet ezzel csinálni valamit? Külön ilyen karbon palástot nem lehet venni? Vagy ez már ilyenkor mehet a kukába?
eladó suzuki gsxr 1000 k1-k3 ra való komplett leo vince rendszer. 50000 ft . alku nélkül. érdeklődni csak telefonon a 0620/598-2538-as számon lehet.
Majd ha visszaolvasol megtalálod. Vagy az ismerősöd, mert én még1szer le nem írom...
*mennyi az összekötö csö átmérője a gsxr kipufogonak?
*mennyi az összekötö csö átmérője a gsxr kipufogonak?
Sziasztok!
egyik ismerősöm csinált a motorjára kipufogó dobot, és lenne egy olyan kérdése, hogy mivel tömje ki a kipufogót?
Azt tudjuk, hogy gyapottal, de milyen gyapottal?
Van speciális gyapot erre gondolom Én!Hol lehet beszerezni, és kb mennyibe kerül?Üveggyapottal helyettesíthető?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Sziasztok!
Mi a véleményetek arról : most cseréltem le a gyári kipu-t kawa z 750 -ről egy leo GP -re .A lecserélés után, ott ahol csatlakozik a katalizátoros véghez egy ici-picit kifúj .
Befolyásolja ez a teljesítményt vagy ne is foglalkozzak vele ?!
Yfz 450 gyári kipufogó eladó!
ir.ár.30eft.
06-20-5-636-213
vedd ki nyugodtan az csak sajtószöveg h az alsótartományi nyomaték miatt van benne! valójában a zajnormák betartása miatt!
Jóestét nem tud valaki olcsón 600RR 2007 hez dobot használt is jó
CBR900RR kipufogó rendszer ARROW az összes tartozékával 42ezer forintért eladó. Kegyetlen brutális a hangja és tényleg patika állapotban van.

Hétközben csak du 4 után vagyok elérhető!
0630/6963423
1mm vastagságú rozsdamentes sor 4 gyűjtőrendszer 60-as összekötőcsővel 6db rugóval eladó. hogy mely típusra jó nem tudom, a komplett össztömege 1,8kg.
kerek karbon dob 54-es összekötőcsőre eladó,
Sziasztok!

Aprilia rsv/tuono-ra eladó egy pár mivv xcone dob.
Akit érdekel az apróban talál róla képet..
Tel:30/9089573
Sziasztok

KTM exc 360-asra keresnék rezót.Úgy tudom ,hogy a 200 és 250-esé jó rá.
Köszi
B.
Mivv sportdob eladó RSV/Tuono-ra.
E-betűs (igazoló kártyával), kivehető hangtompítóval.
helló!

nekem van egy bontott tuaregem ha érdekel vagy csak a kipuff is
komplett rendszer 6000ft
1 hétig érvényes ár!
Akrapovic karbon ovál dob 954rr-re vagy amire fel tudod tenni!
Karcmentes!40000
Helló
Valaki esetleg valami jól működő rezó tervező programot tudna adni elsősorban valami útmutatást meg hozzá a link ahonnan le tudom tölteni.
PEP
Alex