ja és milyen a hangja a gépnek vele,ha kiveszed a tompító betétet dúrva hangos?mert nekem a mastek ha megtömetem biztos hogy csendesebb lessz,és azt annyira nem szeretném
nem is azzal van a gond a slipon dobbal,én is tudok dobot szinte féláron,csak összekötő probléma van az enyémen három csavaros az összekötő amit néztem dobot meg rugós,szóval dob lenne csak összekötő híjja,vagyis az is van a dobhoz de az cbr600 hoz van
Szia !
Nekem van egy eladó Leo Vince slip-on sportdobom . Írj e-mailt ha esetleg érdekel és a többit megbeszéljük. Címem : zoltan.auer@freemail.hu , ÜDV
Köszi az infót,csak ezt az állítást ugye azért kérdeztem ,tudom a régi karbisokat állítani kellet mert gyengébb lett a teljesítmény de ezekszerint ezeket nem kell
Lenne egy kérdésem,igaz az hogyhacsak dobot szerelek a motorra akkor még nem kell hozzáállítani a gépet,mert valaki azt mondta 10% hozzá állít magától,és nem észre vehető a teljesítmény vesztés. Amúgy kawasaki zx636r 2003 re gondoltam egy leo vinci dobot.Sportlégszűrőm sincs
mi a véleményetek a gyári "kiherélt" végdobról?
mennyit lehet "hangosítani" vele a gépet? (a középdob katalizátorral érintetlen marad)
milyen lesz a hang? mélyül, öblösebb lesz vagy visítósabb?
2007es hornetről lenne szó. A dobban nem sok kivetehő dolgot láttam, talán egy szitalemez, de az is a fal ívét követi, nem áll direktebe a gázok útjába.
Esetleg tippek?
köszi!
Sziasztok!
E betüt kéne varázsolni a kipuffomra Volt köztetek esetleg aki csinált már ilyesmit?Gravírozással megoldható?Tudtok mondani valakit aki nagyon szép precízen kivitelezné?
Előre is kösz!
Ha kiheréled akkor egy nagyon kicsit érezhető hogy jobb de nagy különbség nincs csak nagyobb a hangja.Nekem a dob csak egy saválócső és semmi nincs benne,és nem eszik sokat nem panaszkodom nekem a simora kifejezeten jó a rezo.Ja és nekem kellet hozzá állítani a karbit.
Halljátok ha a rezót kiherélem vagyis kiheréltetem akkor az dob a teljesítményen egy kicsit?és miután kilenne herélve a karbit utána kell állítani és kb mennyivel enne többet?
Nekem van egy eladó Leo Vince slip-on sportdobom . Írj e-mailt ha esetleg érdekel és a többit megbeszéljük. Címem : zoltan.auer@freemail.hu , ÜDV
mennyit lehet "hangosítani" vele a gépet? (a középdob katalizátorral érintetlen marad)
milyen lesz a hang? mélyül, öblösebb lesz vagy visítósabb?
2007es hornetről lenne szó. A dobban nem sok kivetehő dolgot láttam, talán egy szitalemez, de az is a fal ívét követi, nem áll direktebe a gázok útjába.
Esetleg tippek?
köszi!
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
E betüt kéne varázsolni a kipuffomra Volt köztetek esetleg aki csinált már ilyesmit?Gravírozással megoldható?Tudtok mondani valakit aki nagyon szép precízen kivitelezné?
Előre is kösz!
e-mail címem:
rapala0307@mailbox.hu
Sportdobot/rendszert keresek E-s DRZ-re valót vagy ráfaraghatót!
Infót előre is köszi!
Yamaha Yzf 750 F hez 125 LE 20 szelep milyen kipufogót ajánlotok ami jót szól....?