Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó mivv titándob 03-04-es 600rr hez.
arrow titán 3 csavaros, nagy bandithoz.
Üdv! Érdeklődnék h nsr 125re milyen rendszert lehet kapni v esetleg lehet e rá csináltatni?
Helyileg hol vagy?Ha nyugat akkor:
www.sakaldob.hu
Sziasztok Leo Vince V6 ról kérdeznék! akinek olyan van vagy volt az légszíves vegyen fel msnre: rota28@indamail.hu
Halihó!

Kismonsterem eldőlt a garázsban, és az egyik szegecs letört róla. Próbáltam szétszedni a dobot, de nem sikerült. Marving, karbon.
Valaki tudna segíteni? vagy esetleg ajánlana valakit?
Nem tud valaki olcsón 600RR re használt dobot pl Micron esetleg sérült Akra vagy Yosi
nagyon szép!
Eladó. "Yamaha" kipufogó. A pontos típust nem tudom, de bármire szerelhető. Talán Fz vagy FZR esetleg aki tudja megírhatná hogy milyen pontosan Egy polírozás ráfér, de egyébként szép.
Átmenő dob,perforált belsővel. Ára 10.000ft.Postázom ha szükséges.
Érd:motorsokk@citromail.hu 06209813916
Az előbb említett mester azt is, és szinte mindent megvalósít. Én "trombitát" kértem.
Sakál dob:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Csak ajánlani tudom!
ja ,és én csináltattam a raptorosokkal
nekem 550-es zephyrem volt ez gyárilag 4-1ben...750-töl van két kidörgő rajtuk.igaz jobban állt volna a gyárihoz hasonló "trombita alaku" sport kipuff,de így is szép volt,de bárcsak kettő lett volna rajta gyárilag ..........
oké én azt elhiszem hogy így szép a te zefyred is 4:1 es te csináltad vagy így vetted
Egy másik ismerősnek is xcone van és ott is van lengedezés..Szerintem az elektronika nem képes követni a nyitott kipu okozta változást és azért van ez a lengedezés..Ha viszont visszarakom a szűkítőt akkor megszűnik a jelenség.Úgy olyan hangja van mint az akrának nyitottan..Azért is akarnék írni az elektronikán kicsit,hogy háha tudunk valamiféle javulást elérni..
Én úgy értettem, hogy nem olyan mély dübörgős, hanem hangos, érces. Nem úgy parasztos na. Bocs! Nekem a tiéd az már túl sok! Nem bírnám sokáig, meg nincs kedvem h itt kint mindig megállítson a rendőr.... Meg mondtad, h ingadozik is vele az alapjárat. Nem tudom, hogy minden MIVV-vel ezt csinálhatja vagy csak az X-cone-nal szűkítő nélkül?
Nincs mit,majd teszek fel videót a telj.mérésről is..Volt egy hozzászólás a videóim között..Valaki azt írta gyönyőrű hang és nem azt,hogy parasztos..
Zürichben dolgozom.... De azért kösz!
A videó néha kicsit csalóka...Megyek esztergomba jövőhéten teljesítményt méretni és akkor meg is tudod hallgatni ha véletlen arra jársz..
Agyalok számolgatok. Nem hallottam még élőben, de videókon olyan "parasztos hangja" van, nem az a szép dübörgő. De benne van a pakliban az is.....
Vegyél egy pár jó mivv-et..
Tehát az első és az utolsó az aluminium. A többi titánnak néz ki, de a különbség nem csak az anyaguk, hanem hogy az eleje a titánoknak kúpos. Ezért nem tudom, hogy ez a különbség az EVO és az EVO II között, vagy ez a különbség az alu és a titán között. Aki tudja segítsen! Kösz.
Lenne egy kérdésem! Mi a különbség a két kipufogó típus között? Addig oké, hogy mind2 Leo Vince. Az észlelt különbség, hogy az egyiknek le van kerekítve kúposra az eleje, a másik olyan mintha "baltával" vágták volna. Az én tippem, hogy az egyszerűbb a Leo SBK EVO, az újabb, amelyiknek a kerülete is kisebb az a Leo SBK EVO II. Mivel azonban a kisebbnek olyan mintha titánból lenne, azon is gondolkodtam, hogy lehet a nagyobb aluminium a kisebb titán, de találtam olyat, aminek a vége ugyan olyan szögletes és mégis titánból van. A könnyebb érthetőség kedvéért pár kép!
hali szerintem az úgy szép 4-2-be
hali nem tud valaki egy 4:1be leömlőt egy kawasaki kz750r re kellene most 4:2 be van de ez kicsit nagyon mad mexx es
Semmi csak nekem nem tetszett a hangja.