Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Two Brothers vagy Yoshimura
60as bilincset keresek, az erösebbik fajtábol, mert a 6-os csavarral kapható változat nem okés 4et téptem el, most fent van ugyan de nem akarom hogy a rázkódástól elszakadjon. ha valaki tud akkor jelezze
Mi volt a baj a carbon kaviccsal?
hello yamaha tzr 50re aki tud nekem sportpufót vagy sportdobot az irjon a raikonen01@citromail.hu msnre vagyhivjon a 30/52-85-648-on köszi a segitséget
Csak Arrowot ne!
Hidd el tapasztalat.Amúgy az enyémen(954) egy Akra karbon volt,de eladtam.Most csinálják rá a Sakál dobot,így legalább nyugodtan alszom!www.sakaldob.hu
CBR 600 F4 gyári dob eladó.
szia, megvannak még a dobok?

60000 ezerért itthoni gártók FULL EXTRÁS dobot csináltathatsz.És az UJ.
Pl: Bódis,Martin,Egrus,Rptor,Race,Mastek
Szerintem ez szubjektív...
Nekem nem.
Csáó, ha esetleg tudtok gilera runner 200 vxr-re sportdobot, írjatok lécci
SKACOK!
Szerintetek Honda 600-f re ARROW titánium triovál dob, 5000km-t futott megér 60.000HUF-ot?
Köszi!
Csak egy db kellene. Az Ago Motors-nál ígértek jövő hétre. Ha nem jönne össze megkereslek!
Én adok neked gyári höálló folia BODI kipuf matricát mennyi kell és menyit kinálsz érte rád bizom.
Van weblapja, ahol ki van írva sztem...
eladó 600rr 03-04-re mivv titán sportdob.E betüs,betétes.
új arrow 3 csavaros,titán.
Bodis matrica engem is érdekelne, eredeti méretben kipuffra
Hello! Tudja valaki a Bódis Sándor telefonszámát?
Én tudok számot ahol van!és érdeklödhetsz.
Ha kell .Én 2 éve vettem 55,000ft volt a 40cm hosszú gsx-r750-re a rugok meg a folytása meg van még a többi a motorral lement.
Köszönöm!
Üdv!
Nem tud valaki egy Mivv Suono-t Z750-re jóárasítva?
Erre a kicsit szokták tenni...,hogy honnan ha esetleg van jelzem csak türelem.
Igen a kipufogóra kellene. Pontosan nem tudom még mekkora kell! Honnan tudnál szerezni?
Szia. Sztem ne vágdosd a kipufogót mert így a gyárban pontosan ki számolt értekeket megváltoztatod és lehet, hogy a motorod nem fog úgy menni, mint előtte Én nem vágdosnék, hanem keresnék tovább, vagy rászánnék egy új kipura

De ez csak egy tanács volt a részemről!
Kipufra vagy egyéb helyre és kb. mekkora méretben? Aztán rákérdezek tudnak-e még. Nekem ekkora volt:
Hali. Tudja valaki milyen jel és szöveg van felírva egy Termignoni kipuff végére , a szabványra gondolok.