60as bilincset keresek, az erösebbik fajtábol, mert a 6-os csavarral kapható változat nem okés 4et téptem el, most fent van ugyan de nem akarom hogy a rázkódástól elszakadjon. ha valaki tud akkor jelezze
hello yamaha tzr 50re aki tud nekem sportpufót vagy sportdobot az irjon a raikonen01@citromail.hu msnre vagyhivjon a 30/52-85-648-on köszi a segitséget
Csak Arrowot ne!
Hidd el tapasztalat.Amúgy az enyémen(954) egy Akra karbon volt,de eladtam.Most csinálják rá a Sakál dobot,így legalább nyugodtan alszom!www.sakaldob.hu
Én tudok számot ahol van!és érdeklödhetsz.
Ha kell .Én 2 éve vettem 55,000ft volt a 40cm hosszú gsx-r750-re a rugok meg a folytása meg van még a többi a motorral lement.
Szia. Sztem ne vágdosd a kipufogót mert így a gyárban pontosan ki számolt értekeket megváltoztatod és lehet, hogy a motorod nem fog úgy menni, mint előtte Én nem vágdosnék, hanem keresnék tovább, vagy rászánnék egy új kipura
Hidd el tapasztalat.Amúgy az enyémen(954) egy Akra karbon volt,de eladtam.Most csinálják rá a Sakál dobot,így legalább nyugodtan alszom!www.sakaldob.hu
60000 ezerért itthoni gártók FULL EXTRÁS dobot csináltathatsz.És az UJ.
Pl: Bódis,Martin,Egrus,Rptor,Race,Mastek
Nekem nem.
Szerintetek Honda 600-f re ARROW titánium triovál dob, 5000km-t futott megér 60.000HUF-ot?
Csak egy db kellene. Az Ago Motors-nál ígértek jövő hétre. Ha nem jönne össze megkereslek!
új arrow 3 csavaros,titán.
Ha kell .Én 2 éve vettem 55,000ft volt a 40cm hosszú gsx-r750-re a rugok meg a folytása meg van még a többi a motorral lement.
Nem tud valaki egy Mivv Suono-t Z750-re jóárasítva?
De ez csak egy tanács volt a részemről!