Helló,
125 ccm-es crosshoz keresek kipufogódobot, tökmindegy milyen, lehet akár ütött-kopott is, egy 27 éves RM-re lesz :) Lehetőleg 10 000 Ft alatt. Kérem, aki tud, segítsen!
Alex én is a segitségedet kérném... http://cgi.ebay.com/APRILIA-RS...
Most még csak érdeklődnék, de ha tudsz segiteni akkor a április elején érdekelne a dolog...
Előre is köszönöm
Szia sajna nincs,de haveromnak volt egy ugyanilyen márkájú csak sima dobbal nem full rendszerrel..Na igazán ütősen szólt neki.Azért is vettem.Csak közbeszól valami és el kell adnom ezeket a cuccokat
sziasztok szükségem lenne kawa klx 650-es re kipufogóra, valami gyárira vagy valami halkra.
Mert ami az enyémen van nyitott sportdob és engem zavar a hangja,
Finster Csabi kigyapotolta rendbetette de csak kicsivel lett halkabb és mélyebb hangja lett !
csere is érdekel
,teljesen krómozott ha valakit érdekel rakok fel képet!
Ha azt akarod, hogy csendes legyen akkor vegyél rá egy gyárit, ami nincs kiherélve. Nekem van egy gyárim eladó, ha érdekel. De amúgy szerintem meg ne foglalkozz te senkivel. A szomszéd foglalkozzon mással. Neked tetszen a hangja...
Üdv! Az lenne a kérdésem hogy milyen kipufogó dobot tudnátok ajánlani egy kawasaki zxr 250-es motorra? 5.8 - 6 cm-es a cső átérője, és 3 csavarral lehetne felfogatni...Azért kéne másik, mert a mostani át van ütve, és a szomszédokat már idegesíti... Valami halkabb kéne, vagy több megoldás is érdekelne...
Üdv:Peti432!
Nem mai gyerek ám már ez a dob. Egy igazi akrának nem éghet ki 10 év alatt a belseje? Mindenképpen úgy akarom, ha ki lehet cserélni a palástot, hogy akkor újratömetem. De nem tudtok valami elérhetőséget, ahol ilyesmivel foglalkoznak? Vagyis ahol lehetne venni vagy rendelni palástot..
S.O.S!
KTM 690 SM gyári kipufogójának kiberhelését mennyiért vállalja egy kipufogós?
(szegénykémnek így a katalizátorral olyan a hangja , mint egy rossz robogónak!)
Szerintem is, ha valódi Akra lenne, nem égett volna el, szerintem csak egy hőálló matrica... ha cserélsz palástot, valami mással tömd ki, és esetleg jobban
hello valaki nemtud valakit vagy valaki nem jártass e simson rezonátorok készítésében aki tudd vagy tudd iet csinálni vegyen fel msnre maruzspatrik@freemail.hu
125 ccm-es crosshoz keresek kipufogódobot, tökmindegy milyen, lehet akár ütött-kopott is, egy 27 éves RM-re lesz :) Lehetőleg 10 000 Ft alatt. Kérem, aki tud, segítsen!