Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Francba. Ismét motoros baleset. A Batthyány utcán szinte az ablakom alatt ütközött egy BMW és egy fekete Kawa636. Gyorsan leszaladtam megnézni ki az, de nem ismerem a srácot. A póló-rövidgatya szerkó ellenére szerencsére a saját lábán ment a mentőbe, ami gyorsan kiért. Viszont a motor nem festett túl jól.
Nem tudom mi történt csak a csattanást hallottam. Most helyszinelnek a rendőrök.
Benzincső!Ja ja hivtalak hogy menyek e érted ha jösz. A buli jó volt de én 11-kór léptem .
Meséljetek már,hogy sikerült a főzés, én 3kor indultam haza,nem ugrottam már be....sátorozás sörözés minden volt?

Géb látom hívtál este,gondolom ezért
Szia Foxy,jaja jó hogy itt voltatok, ügyesen mentél
legközelebb már motorozunk is,majd ha jöttök erre,írj be ide is,és kimegyek
Sziasztok!

Lacika! Örülök, hogy tegnap találkoztunk! Remélem valamikor már motozni is tudunk egyet!
Sziaszok.

Ma este motorozás közben a Kaposvár-Dombóvár-Hőgyész-Szekszárd melletti gyorsforgalmi- Sükösd- Kecel - Kiskunhalas útvonalon elvesztettem a telefonomat és fekete bőr pénztárcámat.

Ha valaki esetleg találkozna valamelyikkel és hívná a 06204714699-es számot, vagy valahogy visszajuttatná, azt nagyon megköszönném neki.

Bálint
yamaha csabi dél fele megy,én még nem tudom,de valószínű hogy kiugrok.
Pöckös Boldog Szülinapot! Remélem te is jössz honap! Hozd majd magaddal Ágit, Csipeszt, és Sannyit-is!
Akkor lesz főzés is
Benzincső!15-16 fele mek én is.
Sziasztok!

Azt meg ne halljam hogy holnap nem jössz ki! neked kötelező!
Nah akkor holnap ki is jön? Timi, Jana, Imola Csabi, Enikő, Papp Laci, én, remélem nekik még áll a dolog. Tessék folytatni!
holnap megyek én is a pályára. (mintha érdekelne valakit,hogy megyek vagy nem,hihihi.) ha mégsem megyek,akkor tévedtem.
nem tud valaki egy jó felnist kecskeméten,vagy a környékben valahol? a 16,5ös ráfot kéne befűzni.
Pöckööös! Isten éltessen! Ha egyszer hazaérek még énekelek is neked! Nah..Nagyon boldogot!
helló Géb!
basszus nem lesz motorom a hétvégén,van még kis meló vele sajnos.
bekell fűzetni a 16,5ös felnit,ha megkapom,lecserélni a telóban az olajat,mert nem jó van benne elvileg, a hátsófékhezvárok egy kis bigyót, meg a gumikat lecserélni! a következő "teszten" szólok most amugy kedden kipróbáltam a pályán
Jó lenne látni valami programfüzetet....
Nem lesz kész a motorja. Májki meg jó esetben délután végez a DTD fesztiválon...
Már alig várom hogy Lacikát motoron lássam, remélem jön szombaton.
Tessék jönni ide is, aki ráér. Nagy buli volt idáig minden évben, és közel is van Kecskeméthez.
http://www.freeweb.hu/hollobar...
Sziasztok!

Volna kedvetek szombat du egy fórumos talihoz a gokarton?
1 óra jegelés után rögtön kibírtam nyitni a másikat is most már nem jegelem mert már nem változtat rajta ....
... és a keddi állapothoz képest most hány szemmel nézelődsz?
A balost is használod már?
Tudod! a tesódék is megmondták: jégzselé, és még több jégzselé
Nincs is annál jobb ebben a dög melegben.
köszönöm gyógyulgatok majd azért megyek valahogy gokartpályára nézelődni:):):)