Francba. Ismét motoros baleset. A Batthyány utcán szinte az ablakom alatt ütközött egy BMW és egy fekete Kawa636. Gyorsan leszaladtam megnézni ki az, de nem ismerem a srácot. A póló-rövidgatya szerkó ellenére szerencsére a saját lábán ment a mentőbe, ami gyorsan kiért. Viszont a motor nem festett túl jól.
Nem tudom mi történt csak a csattanást hallottam. Most helyszinelnek a rendőrök.
Ma este motorozás közben a Kaposvár-Dombóvár-Hőgyész-Szekszárd melletti gyorsforgalmi- Sükösd- Kecel - Kiskunhalas útvonalon elvesztettem a telefonomat és fekete bőr pénztárcámat.
Ha valaki esetleg találkozna valamelyikkel és hívná a 06204714699-es számot, vagy valahogy visszajuttatná, azt nagyon megköszönném neki.
Azt meg ne halljam hogy holnap nem jössz ki! neked kötelező!
Nah akkor holnap ki is jön? Timi, Jana, Imola Csabi, Enikő, Papp Laci, én, remélem nekik még áll a dolog. Tessék folytatni!
helló Géb!
basszus nem lesz motorom a hétvégén,van még kis meló vele sajnos.
bekell fűzetni a 16,5ös felnit,ha megkapom,lecserélni a telóban az olajat,mert nem jó van benne elvileg, a hátsófékhezvárok egy kis bigyót, meg a gumikat lecserélni! a következő "teszten" szólok most amugy kedden kipróbáltam a pályán
... és a keddi állapothoz képest most hány szemmel nézelődsz?
A balost is használod már?
Tudod! a tesódék is megmondták: jégzselé, és még több jégzselé
Nincs is annál jobb ebben a dög melegben.
Nem tudom mi történt csak a csattanást hallottam. Most helyszinelnek a rendőrök.
Géb látom hívtál este,gondolom ezért
legközelebb már motorozunk is,majd ha jöttök erre,írj be ide is,és kimegyek
Lacika! Örülök, hogy tegnap találkoztunk! Remélem valamikor már motozni is tudunk egyet!
Ma este motorozás közben a Kaposvár-Dombóvár-Hőgyész-Szekszárd melletti gyorsforgalmi- Sükösd- Kecel - Kiskunhalas útvonalon elvesztettem a telefonomat és fekete bőr pénztárcámat.
Ha valaki esetleg találkozna valamelyikkel és hívná a 06204714699-es számot, vagy valahogy visszajuttatná, azt nagyon megköszönném neki.
Bálint
Azt meg ne halljam hogy holnap nem jössz ki! neked kötelező!
Nah akkor holnap ki is jön? Timi, Jana, Imola Csabi, Enikő, Papp Laci, én, remélem nekik még áll a dolog. Tessék folytatni!
basszus nem lesz motorom a hétvégén,van még kis meló vele sajnos.
bekell fűzetni a 16,5ös felnit,ha megkapom,lecserélni a telóban az olajat,mert nem jó van benne elvileg, a hátsófékhezvárok egy kis bigyót, meg a gumikat lecserélni! a következő "teszten" szólok most amugy kedden kipróbáltam a pályán
http://www.freeweb.hu/hollobar...
Volna kedvetek szombat du egy fórumos talihoz a gokarton?
A balost is használod már?
Tudod! a tesódék is megmondták: jégzselé, és még több jégzselé
Nincs is annál jobb ebben a dög melegben.