Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziaaaa te is hiányzol nekünk haza mikor jössz?
a legfontosabb lemaradt: Hiányoztok!
Sziasztoooook!
Mi a helyzet emberek? Olvastam, szuper volt a gyerekmotoroztatás, grat hozzá, sajnálom, hogy kimaradtam. Majd talán augusztusban
Itt jó minden, azt leszámítva, hogy a semmi közepén vagyok, egy inyuriminyuri faluban, aminek a fele a lovarda De gyönyörű. Olyan lovak vannak, hogy beszabehu. Meló van sok, elég fárasztó. Az emberek jó fejek, de néha már kicsit elég a németből. Most itt az életmentés, megjött a gép, tegnap vettem mobilnetet, szóval a du-i unatkozásoknak vége Az egyetlen baj, hogy nincs motor. Hiányzik nagyon. Nem tudok közelekedni, Még egy bicaj sincs a háznál, hihetetlen
Egésség a szombati (v jöv.hét?) sörözésez, igyatok helyettem is
Holnap jelentkezek
mindenkinek :)))
Köszi!
én nem leszek itthon,edzésre megyek, de csörögj rám és szólok faternak ok?
06305915588
Bocsi Imola, de nekem már tegnap haza kellett jönnöm, mert ma már szegeden voltunk!

Lacika!Ma lehet elvinnének a motorért, de nem tudom mikor tudok menni érte, mert még segítenem kell apunak.Ha tudok valami pontosabbat, akkor jelentkezem!
Most nem mondod komolyan, hogy 9 hónapig garázsban tárolod? Nagyon megnézném én azt! Ha fel bírok kelni, akkor lehet átnézek - mondjuk 40 fokban nemtom lesz-e kedvem beöltözni... -, de foglak én még pályán látni szerintem...
Kondi jövő héttől!
a KTE leszophat:)
jó oké..csak nekem ha kész lesz amotorom és jó lesz,akkor szépen berakom a helyére idén mostmár kibirom nélküle.ugyhogy a szombat azért lenne fontos. amugy meg délután ha van kedved kondizni,nyugodtan gyere ám be 6tól,én is bent leszek,,mondjuk judozok,de használhatsz mindent!
Csábító ez is, de a KTE pont Szerbiában lesz, és sokáig nem tudok majd hazamenni utána. Ráadásul óriási hőséget jósolnak, és legalább ennyit legyek vízparton. Jó lesz ez nélkülem is, legalább nem kell reggelig fenn lennie senkinek.
jobb ,mint szombaton motorozni,főzni,sörözni?:) ugy készülj hogy nekem kész lesz addigra...este meg betorzulunk a városba;)
Én írtam hogy otthon leszek azon a hétvégén. Pénteken Badgirls lesz torokon, az nekem kötelező!
hát én nem tudom hogy az vagy-e :D :D de nyugi,én se tudok róla.
ja és reggelt mindenkinek!
Okés. Csak úgy hallottam, hogy Csongrádra terveznek vmit 18-ára. Vagy már szenilis vok...?
und 20 perc egy ezredes,egész nap 5ezer..1000méter,inkább balos a pálya,és imádja a gumit sajna.cserébe tapad is azért. veresd neki keményen és akkor nem lesz gond :D:D
szí!
természetesen a gokartpályán;) intézünk egy hosszított nyitvatartást,megoldjuk ravaszba. de ha nem lehet akkor a sörözést átrakjuk egy kocsmába. ugy okés?
Köszönöm.
Sziasztok!

A jövőheti sütés-főzés, motorbrümmögtetés (Lacika kedvéért ), stb. Az helyszínileg hol is lenne

Attila, lehet hoznod kellett bukót pestre és akkor egy motorral haza tudtunk volna menni. Így meg megyek egyedül holnap haza.
Szia!

Ha tudod hol a szélmalom, na ott lefordulsz az 5-ös főútról a shell kút felé, amerre az autókereskedések vannak. Mész 500 métert, és jobbra lekanyarodsz, ott lesz, de látszik messzebről is.
A pálya rövid, de nagyon jó mínőségű az aszfalt. Sajna a tudást bőven kihozza, szóval gyakorolni sztem nagyon jó. Reggelni nem kell, odamész, befizetsz, és amint motoros etap jön mész fel.
Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok! Kecskeméti gokartpályáról lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni. Hol található pontosan a pálya (nagyjából képben vagyok Kecskemét ügyileg)? Előre kell-e regisztrálni a pályahasználathoz? Mi a tapasztalatotok a pályával kapcsolatban?
Válaszokat köszönöm.
Szép estét.
Oks, kössz h szóltál. Teljesen eltunyulok így Jövő héttől Rocky lesz
hát hiányol biztos :D

más, most jött a hír,motor nem lesz a hétvégéig,leghamarabb kedden......m1 szombaton azért kiugrok a pályára.

megint más, Májki no tréning, pesten vagyok keretedzésen.
meg valami ürügy kellett, h még elmehessek hozzátok és láthassam Margót!
szégyellem is magam, de egyedül haza nem ment volna, mert előtte durva napom volt, alig bírtam bemenni hozzátok! Majd kiengesztelem 1 új fékkarral, vagy lábtartóval vagy 1 rövidebb kipufogóval!