Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ha szombatra nem terveztek ottalvós estébe nyúlós partyt, szerintem akkor valami bográcsost kéne összedobni.
Rossz hír: szombatra záporos, zivataros időt mondanak
á nem,csak egy laza szombat,legalábbis részemről...egy sütés vagy főzés király lenne. meg kellene beszélni,hogy mit
ki mit javasol?

Amúgy az csak a Szombati napra vonatkozik igaz?, ez nem az ott alvós változat lesz!?
zsíír
Bocsiii
LACIKA, Jana, Timcsi, Géb, Csabi, Imola, Csipesz, Zsolti, Krissz,
jól kihagytál te gané
Jana, Timcsi, Géb, Csabi, Imola, Csipesz, Zsolti, Krissz,
Szia mit csinálsz szombaton? jöhetnél Zamárdiba jó lenne sok embert megismerni
Nem tudok menni szombaton jó szórakozást nektek
Csipesz és Zsolti is jönnek szombaton!
Ok,megpróbálom összekapni magam
hát csinálj is valamit,mert szürnyő ahogy mész
jó csak vicc volt
akkor megkeresem a főnököt ki kérdezgettem. menyni fegyver lenne, pénz stb stb

Ha tudok vmit akkor szólok.
Jaja,elküldöm a futóművet egy kis továbbképzésre,remélem tanul majd valamit jó volna végre menni már egy jó időt a gokarton
nagyon jó én se garantálom a motorozást,de igyekszek

Jana,Timcsi,Géb,Csabi,gondolom Imola, én. alakul

fúú nagyon odateszi az a hátsó felni ,kőkemény a futóművel mi lesz, egy kis ravaszság?
Én már jelzek is bár a motorozás része nem tudom,hogy lesz részemről
Szombat nekem még nagy nagy kérdőjel, attól függ, hogy érek haza harasztiról, de szeretnék ott lenni megpróbálom megoldani. Hánytól is lenne?
király
akkor eddig, Janam, Timcsi, Géb, Én
jó lenne ha a többiek is jeleznének,várjunk még
A szombat számomra
Benzincső! Üdv köreinkben Gabibácsi
szerintem is jó lenne,lehet hogy nekem a motorom is kész lesz. Csabi,Imola,Csipesz .... többiek hogy álltok a dologhoz?Májkit tudom,hogy buliban lesz.akár milyen meglepő
Sziasztok!

Kis Tuning grat a mocihoz és üdv a Gixeresek közt!
Kajálos gokartpályás szombatban én is benne lennék!
Kellene már egy jót pályázni is!
Timcsinek szántam de
Amúgy a paint ball ban is simán benne vagyok,számolj bele, remélem hogy rá s fogok érni..nagyon király ,bár még csak egyszer játszottam. de nagyon érzem
valami fix időpontot kéne kitalálni
Szia!
Most hétvégén nem hiszem hogy lesz belöle valami, mert Csongrádon leszünk, ha van kedvetek gyertek le ti is, bár nem én vagyok a házigazda, de ha megérkeztek biztosan szívasen látnak titeket is!
Jut eszembe felvettelek Msn-en de úgy látom nem használod!, Jól látom?
Ha egy 14fős térsaság össze jönne akkor megkeresem a tulajt. Szilvivel már vagyunk 2en. Tehát már csak 12ember kéne