Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én benne vagyok, kellene jelezni , hogy ki akar jönni,és ki nem...
na jó azért annyira nem vészes, egész jó sorom van, a loviba nagyon jó fejek az emberek. Már csak főzni kéne megtanulni
Sziasztok!
KisTuning, grat a mochoz

Lesz valami a szombati gokartpályás sütőgetős partyból?
bátyám is ma vizsgázott c+e ből elméletből sikerült is neki...
Csepelre kell mennem most csinálom a nehézpót jogsit meg a TIR vizsgát aztán azokat intézem most intenzíven. Augusztus végére kész leszek ha minden igaz a vizsgákkal
Pénteken pannónia ring, klub kupa...
nem jössz le?
Köszi Gabi !

remélem idén tudunk majd pályázni hungaroringen csak előtte be kell szereznem vmi tapadós papucsokat
én benne vagyok egy feltétellel: olyan napra tegyük mikor itthon leszek
Üdv a klubban!

Szilvi viszont mi lenne ha csinálnánk egy paintballos napot ? bábonyon van vmi pálya és ilyen poton árért játszhatnánk. Aztán aki úgy gondolja az feliratkozna hogy akar jönni. Én meg lebeszélném a részleteket a tulajjal. szted ?
Siófokon leszek pont aznap megyünk le egy hétre barátokkal ilyen nincs, újabban sehol nem tudok ott lenni

Wicca, kitartás!
srácok és lényok már most szólom időben, hogy augusztus 8.ra senki semmit ne tervezzen,hatalmas nagy bulit kell csapni,egy sörözéssel egybekötve
wicca hazatérése alkalmából, most beszéltem vele
köszönöm
kicsit sajnálom hogy ezen a múltheti falu-s ízén nem tudtam ott lenni. De remélem a következőn ott leszünk
"eső" gumi
Szép!
Nálam is ilyen gumi van elöl. Hulladék.
gratula hozzá! használd egészséggel!
Gratula! Sok élményt és balesetmentes km-t hozzá! Ha tudod, azt a gumit azonnal cseréld le róla, az egy szutyok!
sziasztok!

bemutattom az új gépem ---- GSXR 600 K5
Remélem hamarosan kitudok vele menni gokartpályára. Bár lehet kéne vmi jobb gumi mert ez nem igazán akar tapadni. Michelin sport pilot
Még egy hónap és húzok innen a francba. Túl nagy a punnyadás, itt vagyok a semmi közepén az isten háta mögött. és még egy bicaj sincs itt. csak egy simo az udvarban ami meg van halva :( pedig milyen jókat mehetnék vele
uff
jelentem nem kis bulin vagyok túl,kegyetlen volt!
Májki,Attila boccs a zavarásért,de megmentettetek egy jogsit
aszongya " ez olyan mint egy rossz álom "
Traffipaxokról, érdemes elolvasni: http://href.hu/x/9jb4
El nem tudom képzelni, mi lesz még ebben az országban...
ha tényleg ilyen jó volt, akkor én is megyek. :D
Idén is kap mindenki emléklapot úgy tudom.
Huhh, ezt ajánlom mindenkinek! Tavaly voltam a szentelésen, nagyon jó hangulatú este volt, mondjuk ez azért kissé komolyabb hangvitelű, mint egy átlag találka. Úgy illik, hogy előtte azért misén is részt veszel. Arról, hogy az érsek felszenteli a motort tavaly kaptunk emléklapot is! Én tuti elmegyek, szerintem öcsém is, tavaly is volt, gondolom neki nem kell 2x mondani! Érdekes, tavaly épp kecelfesztre mentünk onnan, most meg Badgirls lesz torokon utána, gyors átcsöppenek egy másik világba!
Szia Wicc!