jaja hát akkor onnan vagy te nekem nagyon ismerős :) de ott dolgozom még mindig :) akkor a motorral jól rácsesztél :( jó na paraszt aki ilyet csinál és még ráadásul nem is szól!
Úgy röviden a motorról, 08 Aug. 2.-án volt a vétel, összesen 170km-t bírt ez másnapra meg is volt, majd megált alattam, kiderült utánna, hogy otthon lett szerelgetve, és rosszúl állították be a vezérlést, 1 foggal arrébb volt, ezért beleértek a kipufogó szelepek a dugattyúkba, és a 4 hengernél leszakadt a szeleptányér, szétverte a dugattyút, eltört a hajrtókar, és kiütötte a blokk elejét, mivel Japán belpiacos motor ezért alkatrész nincs hozzá. Jelengleg úgy áll a dolog hogy Szeptemberbe megyek bíroságra Pestre, és majd ott kiderül hogy mi menthető még :S
Ha jól emlékszem te a Silveria-nál dolgozol, igaz?, vagy csak dolgoztál, mert mostanában nem látlak arra!? mi csináltuk nálatok a riasztót (Hesse Kft)
Az olvadt csokijainkat majd elosztogatja a nővérkéknek, meg a szobatársának (asszem egy kisgyerek könyöktöréssel, ha jól értettem)
Egyébként azt mondják volt egy másik motoros baleset is. Kerekdombnál egy motoros házaspárt eltalált egy utánfutó menet közben leszakadt kereke.
Ott, mondjuk majdnem elaludtam, iszonyat fáradt voltam! De most már látszik, hogy csak felépül a motor! Egy fékhiba sztem semmiség ahhoz képest, amin átment!
A segítőbrigádnak meg szervezhetnél valamit! Ha már lélekjelenlétben emeltem a délután fényét!
okés szólok,egyérelmű.legközelebb akkor próbálom, ha meglesz a fasza felni , jó gumival, villában olajcsere, jól beállitva a 16,5ös felnihez
igy azért elég kuka az eleje, de csabinak köszönhetően azért sokkal jobb lett,mint ahogy átvettem,nap végére szerintem kihoztuk belóle a maxot 44,4 a mai szám,legközelebb ár remélem fullos lesz a gépezet ja de mekkora,velem aztán minden megtörténik, még az a hátsófék is elörött,pedig azt aztán télleg elvétve ha használom ott voltál még?
Segítettem én is, vittem a csavarhúzót! De jó volt látni, hogy megy rendesen végre, meg h örülsz neki!
Csabinak én is köszi, pedig nem is az enyém ez a narancsos taliga! De tényleg, nagyon sokat segített, ha nincs, nemtom lett-e volna még belőle motor! Lacika, mostmár húzzad neki, szólj ha megyünk tesztelni!
Voltunk benn Árpinál, hát szegénykém eléd durván beütötte a fejét, de a lényeg, hogy maradandó nem lesz, és nem is tört semmije. Soha nem jó baleset után motoroshoz menni, most sem volt az. Úgy néz ki holnap még benn lesz, talán már csütörtökön hazaengedik. Holnap nem tudok bemenni, de ha csütörtökön benn lesz, még benézek, sztem örült nekünk! Mondjuk ennyi olvadt csokival nemtom mit fog kezdeni...
Sziasztok. Ha legközelebb lesz SOS gurulás, én is szeretnék részt venni. Ha valaki beszél Árpival, jobbulást kívánok neki. Géb a mocin végre rajta van a sportdob és tényleg förtelmesen szép hangja lett.
Szállás zsírozva természetesen a helyszínen! Amúgy nem szokásom így menni, de többiek mennek du. előre, én csak este megyek, így most kénytelen vagyok. Nem mintha bánnám...
Pont azon gondolkoztam,hogy már írok én is be valamit, de aztán oda jutottam,hogy ennyi fasznak nem írok semmit, azt sem érdemlik meg, egyáltalán foglalkozzunk velük. az a lényeg,hogy túlélte, aránylag kevés sérüléssel.
palacsintát azért bevasalom rajta. :D
Az ilyen hírekben általában össze vissza írnak... az is nagy dolog ha már a kora valós, ahány helyen olvasod annyi féle verzió, a legnagyobb hülyeségek persze... főleg ha tudod, hogy történt valójában
köszi mindenkinek aki bent volt, nagyon örült neki! májki a csokiért ne aggódjatok, jó helyen van. :D nálam
Úgy röviden a motorról, 08 Aug. 2.-án volt a vétel, összesen 170km-t bírt ez másnapra meg is volt, majd megált alattam, kiderült utánna, hogy otthon lett szerelgetve, és rosszúl állították be a vezérlést, 1 foggal arrébb volt, ezért beleértek a kipufogó szelepek a dugattyúkba, és a 4 hengernél leszakadt a szeleptányér, szétverte a dugattyút, eltört a hajrtókar, és kiütötte a blokk elejét, mivel Japán belpiacos motor ezért alkatrész nincs hozzá. Jelengleg úgy áll a dolog hogy Szeptemberbe megyek bíroságra Pestre, és majd ott kiderül hogy mi menthető még :S
Ha jól emlékszem te a Silveria-nál dolgozol, igaz?, vagy csak dolgoztál, mert mostanában nem látlak arra!? mi csináltuk nálatok a riasztót (Hesse Kft)
Egyébként azt mondják volt egy másik motoros baleset is. Kerekdombnál egy motoros házaspárt eltalált egy utánfutó menet közben leszakadt kereke.
A segítőbrigádnak meg szervezhetnél valamit! Ha már lélekjelenlétben emeltem a délután fényét!
igy azért elég kuka az eleje, de csabinak köszönhetően azért sokkal jobb lett,mint ahogy átvettem,nap végére szerintem kihoztuk belóle a maxot 44,4 a mai szám,legközelebb ár remélem fullos lesz a gépezet ja de mekkora,velem aztán minden megtörténik, még az a hátsófék is elörött,pedig azt aztán télleg elvétve ha használom ott voltál még?
Csabinak én is köszi, pedig nem is az enyém ez a narancsos taliga! De tényleg, nagyon sokat segített, ha nincs, nemtom lett-e volna még belőle motor! Lacika, mostmár húzzad neki, szólj ha megyünk tesztelni!
Most olvastuk, hogy mi történt Árpival, mihamarabbi gyógyulást kívánunk Timcsivel, neki, és a mocinak is. Reméljük gyorsan felépül!
Üdv: Jana&Timcsi
Lacika milyen a motor?
Többiekkel mi a harci helyzet?
Csabi köszönöm a rengeteg segítséget mégegyszer
Májki, a lélekjelenlétet
irány a gokartpálya végre
egyébként fain a géped, majdnem nekem is ilyen lett
Keresek motoros társakat :)
palacsintát azért bevasalom rajta. :D
Lelkiekben én is megyek veletek a kórházba