Elismerem, tényleg mindig velem van a gond de sajnos osztálykiránduláson leszek motorral kellene mennem és hazajönnék 5.-ére aztán vissza de ha tényleg akkor lesz az sem baj, csak akkor szervezzünk másikat is mihamarabb
Olyat beszélünk meg, ami a legtöbb embernek jó. Sanyilt meg Csipeszt is felhívom, ezer éve nem láttam őket, szerencsére Lacikával nem szokott legalább gond lenni, neki csak sör legyen! (meg csaj!)
Csütörtöki traffipax Kecskemétre: http://href.hu/x/9wow
Szilvi, megpróbálom akkor 11-re szervezni, az egy péntek este. De még beszélek még pár emberrel, és felrakom!
Szerdai traffipax előrejelzés: http://href.hu/x/9wdy
Szilvi, csak most olvastam vissza, nem lesz már gyerekmotoroztatás úgy néz ki, mivel amikor aug. elején beírtam, max 6-an jelentkeztek. Majd szeptember elejére szervezek viszont fórumos sörözést a Koronába megint! Ez szól a többieknek is, már akit érint...
bazzeg Májk rájöttem hogy ez semmire nem jó így ez a traffi bigyó, mindig felrakod, azt mégis megbüntettek a buzik, szegedre menet.. 116
lehet hogy el is kell olvasni? nem elég itt nyugtázni , hogy itt van?
fuu gyerekek, tegnap megvolt az első bőrbe motorozásom és az időjavítás. azóta le se leeht vakarni a képemről a vigyort! új idő: 48,337
este egy brutális sörutca bling kombináció vár rám
Szilvi ,Szilvi... olyan bizonytalannak tűnsz.. vagy nem? vagy igen?
És elnézést, lefelejtettem, hogy átmentél romantikába, tehát sör, és szerelem!
viccet félretéve, elég húzós, akkor lesz 2 versenyem meg egy táborom, remélem nem keresztezik egymást
Szilvi, megpróbálom akkor 11-re szervezni, az egy péntek este. De még beszélek még pár emberrel, és felrakom!
Szilvi, csak most olvastam vissza, nem lesz már gyerekmotoroztatás úgy néz ki, mivel amikor aug. elején beírtam, max 6-an jelentkeztek. Majd szeptember elejére szervezek viszont fórumos sörözést a Koronába megint! Ez szól a többieknek is, már akit érint...
küldj vissza nekik egy levelet hogy tudtad hol van a traffi hisz sportmotoron fennvóót', csak elfelejtettél lassítani :D
lehet hogy el is kell olvasni? nem elég itt nyugtázni , hogy itt van?