Holnap megyünk Simontornyára, iszunk egy bambit, és egy kávét!
Ha van kedvetek csatlakozni 10.30 Izsáki úti Tesco parkoló!
Krisz ha van kedved szivesen elviszünk de kérlek jelezd elöre mert akkór fel kell tennem a hátsó üllést!
Számom: 20/222-6031
Változó a létszám szombaton kevesebben vasárnap többen ez kb 15-20 motoros de max 10-12 motoros van fent egyszerre! A pálya jó minőségű és elég technikás.
ti biztos jobban képbe vagytok vele! hétvégén menniyen szoktak motorozni a kecskeméti pályán? kb hány motoros?
még nem votl szerencsém a pályához, de a közeljövőben szivesen kiprobálnám
szasztok
aki ma számított rám, bocs de nem megyek ki mégse, most jöt a hír, nincs motor, valami fos még a lengőkarnál..........
motor nélkül meg nincs kedvem kimenni,nem sóvárgok.
jó motorozást nektek!
Jó estét fiúk! Nézegettem a kecskeméti gokartpálya oldalát, de nyitva tartásról csak annyit találtam hogy 9-18 óráig? Hétvégén is így van nyitva a pálya? Sokan szoktak motorozni a pályán hétvégén? Köszönöm.
azért csak nem örül már
megoldjuk nyugi,most beszéltem imolával is, holnap estig várok,még reménykedek, aztán ha semmi akkor szervezünk valami tuti programot holnap este itt a forumon valami biztos lesz
Még nem tudom mi lesz.A pénteki "torok party" elmarad!
Hívtak siófokra motorral, ők pénteken indulnak és vasárnapig ott lesznek...nem tudom még mi lesz, ha megyek a gokart pályára akkor előtte jelzek.Remélem a 'Kecskemét' táblát még nem vettétek ki!
Sziasztok
Elado egy motor hibás cagiva super city 125. Henger meg dugó kell bele és már megy is. Erősített főtengely brembo tárcsa fék elöl hátul. Ujj aksival rendszámmal műszaki nélkül. Szép esztétikai állapotban. sűrgős lenne! Tudok hengert is hozzá egy csávótol 28000ft-ért hengerfelyek együtt. Akár 50-es papirokkal is megoldható. Telefonon, e-mailban hívjatok vagy írjatok kérésre képet tudok még küldeni. Csere érdekel 125ccm-es rendszámos motor ráfizetéssel is. Ágasegyházán található
Ha van kedvetek csatlakozni 10.30 Izsáki úti Tesco parkoló!
Krisz ha van kedved szivesen elviszünk de kérlek jelezd elöre mert akkór fel kell tennem a hátsó üllést!
Számom: 20/222-6031
Üdv: Jana