Azért az utcát ne hasonlítgassuk a pályával. Pályán sok mindentől nem kell félni, max. 1-2 alkalommal óvatosabban borít az ember egy bukta után. Utca az egy más történet.
Szerintem...
jól vagyok már csak annyi bajom van hogy nem bírom felvenni buksit hogy motorozhassak
jó lenne már gurulni egyet de megpróbálok kérni egy ilyen felnyithatós bukót hátha az már nem nyomja fejem
hát nézegetem nézegetem de olyat kapott eleje hogy kompletten kormánycsere villával meg mindennel és még váz is megtört tank mellett....
remélem biztosító kifizet rendesen ruhát mindent aztán lehet még idén megveszem a nagyobb vasat tavasszal meg levizsgázom... addig másnem bejárok gokartra vele
vagy ilyen 2000 körüli gixit veszek 750 est vagy 1000 rest vagy be lízingelek egy k6os 750 et még nem tudom de közben azért más motorok is járnak fejemben majd kipróbálom őket aztán amelyik megtetszik.....
Májki, amúgy jaja, tkéletesen igazad van,de én azért irtam hogy nálam nincs ilyen, a többinél nem tom milyen van
holnap de. edzés?pihi van,tudok menni veled
Fúú akkor lebuktam Tuti én voltam . Szupi volt a 7vége, majd kellene még egy ilyet összehozni
Szerintem...
ez nagyon durvaaaa :o
jó lenne már gurulni egyet de megpróbálok kérni egy ilyen felnyithatós bukót hátha az már nem nyomja fejem
hát nézegetem nézegetem de olyat kapott eleje hogy kompletten kormánycsere villával meg mindennel és még váz is megtört tank mellett....
remélem biztosító kifizet rendesen ruhát mindent aztán lehet még idén megveszem a nagyobb vasat tavasszal meg levizsgázom... addig másnem bejárok gokartra vele
vagy ilyen 2000 körüli gixit veszek 750 est vagy 1000 rest vagy be lízingelek egy k6os 750 et még nem tudom de közben azért más motorok is járnak fejemben majd kipróbálom őket aztán amelyik megtetszik.....
Egyébként jobban érzed magad? Motorból lesz valami?
Szőke, kék szem stb.... ....
Ha lejössz Visontára garantálom, hogy sokat fogod használni a gépet kettesben.
Vasárnapra tervezünk valamit, de ha nagyon meleg lesz, akkor inkább strandra megyünk.
Szombaton voltunk pályázni (supernoto) Kecskeméten.
Készített valaki képeket esetleg?
Imola láttunk tegnap az fz-vel, pont Lajoson fagyiztunk olyan fél8 fele mentél.......