1kor nem csoda hogy haldoklik :)
hát a tesókád nem valami rugalmas,nem örült a táblának,pedig milyen csendbe vittük fel :D :D :D
na most komolyan,átugrassz szombat délután?
Igaz, h nem kérdezett senki, de lehet én se tudok menni, mint Miki, de én azért, mert nem találok parkolót ahol megállhatnék, valaki eltüntette a táblákat kecsóról!
dobjunk össze egy könnyű halászlé/ túróscsusza, marhapörkölt kombinációt, desszertnek palacsinta hegyek
ja várjatok,nekünk va itthon olyan csiliszósz,hogy egy egész bográcsba kell egy csepp kegyetlen, én megkostóltam,ilyet még nem éreztem soha,lezsibbasztja az ember fejét egy pillanat alatt vigyem?
A "mindenki hoz valamit" én nem ajánlanám(annak sose volt jó vége) szerintem egy valakinek el kéne menni bevásárolni, és utána szétdobni az árát, kb 500 ft-ra jön ki fejenként. Szerintem hamarabb kéne elkezdeni főzni, mert ha 5 körül nekiülünk megcsinálni, abból leghamarabb 7 körül lesz kaja. De ti tudjátok...
jaja,akkor mi legyen?
én tudok vinni bográcsot is,álványt is meg égőt is az nem gáz,szerinte ilyen 4-5 körül kellene elkezdeni nem? meg a hozzávalókat se árana megbeszélni.
mindenki hoz valamit és kész
Igazából mindkettő nagyon egyszerű, sőt a chilis bab még egyszerűbb, viszont paprikás krumpli olcsóbb, és hamarabb készen van
Szombaton mi csak 3 után tudunk kimenni, mert Jana dolgozik
de jajafelvittük balázzsal,aztán miki sokkot kapott,és visszavittük :D :D