okés,akkor kihirdetem,jövőhét szombat motorozás főzés nappal/sörözés este,esetleg kis motorbrümmögtetés :):) enci jól beszélsz,ha kész a verdám én tuti kint leszek szombaton:) most amugy jön csabiyamaha is. csabiktm elvagy tünve,mit szólsz a dolgokhoz?:)
Felölem lehet szombaton is a sütögetés de akkor én csak délután 3-4 körül tudok csatlakozni, mert nekem munkanap a szombat!
De most hétvége nemjó! Nem leszek itthon, meg esöt is mond!
Nekem attól függ, elmegyek e "Tejessel" kisújra a motorostalira vagy nem. Persze előtte még szereznem kell 1 motort, mert valahol elhagytam szegénykém és megint a pia miatt!
Sztem meg ezeket a vasárnapokat el kellene felejteni sörözés szempontjából. Ha már after, az legyen szombat, vasárnap este megnézem menyien maradnak kinn... Nekem amúgy jövő hétvége nemigen jó, Csongrádon leszek. De most szombatban benne vagyok nagy eséllyel.
nem friss,de tök nyolc,ott leszek .akkor egyeztessünk kinek mi jó.megszavazzuk.egész napos banzáj,este meg lehet sörözni egy lazát. én azt mondom,akkor legyen jövőhét vasárnap!kinek jó,kinek nem? de szerintem ez az optimális.
Ez télleg jó ötlet! Én tuti benne lennék! Egy 3. variáció, valamelyik Szombaton amikor mindenki végez a munkával kijön és akkor kezdünk el sütögetni meg sörözgetni Tamás mondta hogy akkor kinn marad ő is és Afterezünk egyet viszünk sátrat... Vélemény?
Jó ötlet a főzés, pont tegnap beszéltük a Tamásékkal hogy jó lenne már összeülni, és főzni egy jót! Sajna nekem ez a hétvége nem jó, de jövőhétvége már okés! Szerintem vasárnapra kellene tenni, mert sokan dolgoznak még szombaton, köztük én is, viszont a vasárnap majdnem mindenkinek szabad!
Egyébként nagyon jól sikerült az sos motoroztatás!
srácok szombaton egy főzés a gokartpályán?yamaha csabival ma beszéltük hogy kéne csinálni egy paprikáskrumplit vagy valamit. elvileg nekem is kész a motorom pénteken. a móka egésznapos,legkésőbb 11kor gyülekező. peace
Te, nem rossz értelemben gondoltam Hanem, hogy az ötlet kiindulása menjen szeret szét, tehát Kecskemétről indult az egész. Erre értettem a védést, az ötletre. (na de ezt jól megfogalmaztam )
Dehogy védetjük, tényleg az lenne az igazi minden városban lennének ilyen megmozdulások! Aug. végén csinálunk még egyet a tervek szerint. De az igazi az lenne, mikuláskor 30 beöltözött motoros vinné nekik a csomagokat!
Vagy akár más tud rászoruló gyerekekről, szóljon. Árvaház van Kecsón?
Sziasztok!
Hoppá asszem valaki itt elindított valamit,HELYES!Ha lesz belőle valami én benne lennék ebben a battonyai kirándulásban!Jó kis túra lenne! Onnan már pár km Románia,és még 1 pici és erdély!
kenus: hát szegény motorod jól cserben hagytad:D de nem baj.itt jó levegőn van :)