Az egyik ismerősöm Kalocsa felé tartott moccal, amikor a vele szembe jövő autó mögül leszakadt az utánfutó. A srác frontálisan ütközött a futóval, mindkét csuklója eltört
Ezek szerint ebben a szakmában minden lehet!
Nekem is van 1 hihetetlen,de Igaz eséssztorim!Még annó Etz-vel összeszedtem 1 nyél nélküli csavarhúzót,a nyél felöli fele/ami ugye lapos és kerek/állt bele az elsőgumimba,amit lefordított a felniről!A mai napig nem tudok rájönni,h az hogy fúródott bele a gumiba.Ráadásul mindez aszfalton volt.
Tombat!
A kerekdombi baleset igaz.1csépai házaspár volt a szenvedő fél.Az utánfutó kereke kiszakadt,nekivágódott 1 másik autónak és arról felpattanva teibe kapta a motorost aki elég csúnyán összetörte magát,mentőhelikopter vitte el!Elég csúnya arc,mellkas,lábsérülései voltak!
Hey-ho!
Gyógyuljál Árpi!Örülök neki,hogy "csak ennyivel" megúsztad!
Aznap éjszaka megnéztem hol volt,én durvábbat néztem ki a dolgokból!De hál Istennek jók az Őrangyalaid!
hát nem tom papa, majd ha hozza Attila, utánna elkell vinni befűzetni. az a kisbigyó is jövőhéten jön meg postán, a zsemberi elküldi. ja meg miután kész a felni a futóművel is ilene valamit csinálni ,hogy működjön rendesen.így kirázza a csavarokat
jobbulást!
Igy már jobb hogy tudom kivan a bukó mögött :)
Nekem is van 1 hihetetlen,de Igaz eséssztorim!Még annó Etz-vel összeszedtem 1 nyél nélküli csavarhúzót,a nyél felöli fele/ami ugye lapos és kerek/állt bele az elsőgumimba,amit lefordított a felniről!A mai napig nem tudok rájönni,h az hogy fúródott bele a gumiba.Ráadásul mindez aszfalton volt.
Húbammeg! Ilyen van? Asszem a lottóötösnek nagyobb a valószínűsége mint egy ilyen szerencsétlen esetnek.
A kerekdombi baleset igaz.1csépai házaspár volt a szenvedő fél.Az utánfutó kereke kiszakadt,nekivágódott 1 másik autónak és arról felpattanva teibe kapta a motorost aki elég csúnyán összetörte magát,mentőhelikopter vitte el!Elég csúnya arc,mellkas,lábsérülései voltak!
Gyógyuljál Árpi!Örülök neki,hogy "csak ennyivel" megúsztad!
Aznap éjszaka megnéztem hol volt,én durvábbat néztem ki a dolgokból!De hál Istennek jók az Őrangyalaid!
köszönöm mindenkinek jól vagyok a motoros ruha sokat ért megyek haza pihenek vigyázzatok magatokra sziasztok
Szöszyt kiengedik a kórházból a mai nap folyamán.
Szöszynek üzenem: ne a gép előtt ülj, hanem pihenj. már megint a fórumot olvasod.