Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VIZIBICIKLI!
Az lenne a legjobb, ha az egész országban lenyúlnák az ötletet! Majd jelezd mikor lesz, sztem páran elmennénk szívesen.
Szerencsére motoros körökben a jó példa ragadós.
Már szerveződik a battonyai Gyermekfalu látogatása.
A kecskeméti csapatot természetesen alapból szeretettel várják és bocsánatot kérnek az ötlet lenyúlásáért, de asszem ez felesleges.
Sok sikert nekik!
jó reggelt lefekszem mostmár mert másfél óra alvás azért kell :D:D:D
No para, semmi bajom nem volt. Ha gáz lett volna nem indulok el.
jólvan csörögj rám ha jössz vagy valami,és megoldjuk.a kulcsot meg a bukot behoztam..hát igen egy kicsit eltüntem,favágást kellet oktatnom :):):) meg mást is,es volt lelkes szurkolótábor is ,akik szerencsére nem találtak:D:D hát télleg kár hogy hamar mennetek kellet,én mondjuk berugtam mint a sakál a végére :D Mikilegközelebb ilyet nem csinálhatsz,vagy busszal gyere ki,faterék is mérgesek voltak. szegény motorok nem hültek kis este:D:D
Hi! Minden nagyon kira volt, köszönök mindent! A végén kicsit féltem, h eltűnik a motorom is, mert sokan tűntek el az erdőben!

Nem tudom!lehet majd hazafele leszállok kecsón és hazaviszem, még alszok rá!A kulcs benne van?

Nagyon jó volt a gyerekek motoroztatása, és köszönöm Imolának a felvezetés kecsóig.
Nem tudtam már nagyon magammal mit kezdeni, mentek öcsémék, mondom inkább hazamegyek én is, nem volt gáz! Balázs mondta kinn alszik, kényelmesebb is volt így.
sziasztok!
Májki mérges vagyok,nem hiszem el hogy képes voltál hazamenni.
Attila motoroddal mi legyen? kint áll ahogy leparkoltuk :)
köszi szépen, azért, körbe jártam már Kecsót, de sehol semmi, aztán Kanyar mesterrel vettem fel a kapcsolatot, s csütörtök délután megrendeltem a kuplungkart 1300ft volt, s másnapra itt volt, s még posta költség se volt, szal nem tudom hogy adta fel, de örök hála érte
Film a KTV-n!
Picit rövid, de azért jó.
Bocsi, most értem haza, azért nem válaszoltam. Rossz hírt kell közölnöm, Kecskeméten senki nem tudott alkatrészt szerezni a motorhoz, de ha felhívod a spirro-t, akkor leküldenek bármit gyorspostával.
jajj de jó örök hálám köszönöm
http://kecskemetitv.hu - ide fel szokták rakni a híradós anyagaikat, majd nézem én is, és ha fenn van jelzem!
Nem tudom hol fogom megnézni, de megoldom
Tuti benne lesznek, ahogy ismerem őket Amúgy ma 19 óra, KTV híradójában is benne leszünk ha minden igaz, most hívtak!
Szép napot mindenkinek. Megnéztem a szombati fotókat, biztos nagyon élvezték a picik... Sajnálom, hogy egybeesett a nyaralásommal.
Hát egyrészt ötször olyan nehéz mint én, másrészt csak lábujjhegyen ér le a lábam róla... szóval a válasz innen egyszerű: nem
Lehet vagy tudod mi Dunaújvárostol már jönnek az egyenesek ott nem kell annyira kanyarogni apa busáját nem szokod néha meghajtani?
Biztos a hely fekvése
Kösz miért van az hogy a felétek annyi a motoros csaj málunk zalában viszont elenyésző
Köszönöm szépen, a te Hondád is nagyon szép
Hello szép a vasad és faterod busája sem rossz
Köszi én is nagyon szeretem, jó kis motor, nincs baj vele és szép is
Hát igen, nem tudtam vinni senkit de a következőre szerzek lábtartót

A legelső sörözéseken megjelent tagok is benne vannak? Májki, Géb, Csipesz, Lacika, Lala, Wicca, Imola, Timcsi, Jana, Sanyi? Valakit lehet kihagytam, elnézést
Üdv! Véget ért a két napos alkohol-túra...
Krisz, köszi a képeket!
Benne vagyunk a Petőfi Népe mai számában, Janam és Zsolti a két élharcos!
Sörözést szervezhetünk, ha a nép kívánja...