ÁÁÁ Nemáár!
Néztem a képeket, elég nagy csattanás lehetett az autó töréséből ítélve. Szerencsére nincs nagy baj (...bár már ez is elég nagy baj)
Mennyi hülyeséget ír a sok barom a baon fórumba. Azon agyalnak, hogy miből vesz egy 19 éves srác egy 1,5 milliós 600-as motort.
Szerencsétleneknek ez jut eszébe erről az egészről?
Ráadásul az életkorán kívül a többi szám nem is valós.
sziasztok!
szerencsére komolyabb baja nem lett. a feje sérült meg, össze is kellett varrni, de törés nincs sehol, hála istennek.pár napig bent tartják, mert agyrázkódást is kapott. biztos,hogy nagyon fog örülni, ha benéztek hozzá. vigyázzon mindenki magára! jó éjt.
Huhh, ezt csak holnap du tudom megmondani, rengeteg a melóm a hétre. de 6 körül jó lesz sztem, másnem a srácok edzéséről elugrok negyed órára. Telón megbeszéljük 3-4 felé!
Én mondjuk nem nagyon ismerem, de azért alap, hogy meglátogatom pár nap múlva, ha jobban lesz! Biztos nem esik rosszul neki, ha fórumtársak benéznek hozzá!
Van egy rossz hírem, Enikővel most beszéltem, és Árpi volt az akit elütöttek, a bukó állítólag leesett a fejéről, most műtötték, egyébként jól van csak fáj a feje. Aki szeretné meglátogatni a Megyei korházban van az 527-es szobában.
Én, ahogy jöttem fel tegnap este pestre, olyan volt, mintha ő jött volna velem szembe és kb Lajosmizse körül lehettünk vagyis közelebb Kecsóhoz,mint Pesthez. De remélem nem őt csapták el.
Hali! Ezen az oldalon két kemping van.
Nem tudok róluk semmit csak azt, hogy Crikvenica mellet van mindkettő. Meg akartunk állni itt mi is ,de végül más lett az utiterv.
Néztem a képeket, elég nagy csattanás lehetett az autó töréséből ítélve. Szerencsére nincs nagy baj (...bár már ez is elég nagy baj)
Mennyi hülyeséget ír a sok barom a baon fórumba. Azon agyalnak, hogy miből vesz egy 19 éves srác egy 1,5 milliós 600-as motort.
Szerencsétleneknek ez jut eszébe erről az egészről?
Ráadásul az életkorán kívül a többi szám nem is valós.
szerencsére komolyabb baja nem lett. a feje sérült meg, össze is kellett varrni, de törés nincs sehol, hála istennek.pár napig bent tartják, mert agyrázkódást is kapott. biztos,hogy nagyon fog örülni, ha benéztek hozzá. vigyázzon mindenki magára! jó éjt.
Joccakát mindenkinek!
5-5.30 körül jó neked?
Én, ahogy jöttem fel tegnap este pestre, olyan volt, mintha ő jött volna velem szembe és kb Lajosmizse körül lehettünk vagyis közelebb Kecsóhoz,mint Pesthez. De remélem nem őt csapták el.
Most olvastam a Baonon,h Lajosmizsén elcsaptak 1Kawás 19 éves srácot!Remélem nem a Szöszyárpi volt az!Vki tud vmit az esetről?
hát őő,délelőtt akkor 10 télután technikáznom kell,délelőtt pihi lenne, de akkor bemegyek veled kondoizni egy picit
Timi Itt az MSN-link , szerintem ez jó lesz, ha valami nem sikerülne akkor majd szólj!
basszus nagyon berugtam,ha tusko voltam nagyon,akkor sorry
a lábam televan szilánkokkal
Ezen az oldalon két kemping van.
Nem tudok róluk semmit csak azt, hogy Crikvenica mellet van mindkettő. Meg akartunk állni itt mi is ,de végül más lett az utiterv.