Szia!
Én próbálkoztam a dukival
Szóval te voltál az rs-sel, csini! Annó jártam én is ugyanilyennel, csak az piros-sötétkék volt, szerettem azt a motort. Eladtam aztán, láttam vele párszor egy kissrácot a városban, de már vagy 2 éve biztos továbbadta ő is.
Láttam nem tudsz gyereket vinni a lábtartó miatt!
hát a következő sörözésen amin én sört nem iszok csak egyéb magas alkohol tartalmú erjeszetett italt melyet mézzel ízesítenek mellé pedig 1 négyzetméter vbk-t
szóval amikor lessz egy ilyen fórumos összeröffenés
Arról az oldalról is le tudod tölteni egyben a fotókat, van egy olyan fül hogy "Letöltés fotótár szolgáltatással" azt a programot letöltöd telepíted, és ha meg van újra "Letöltés fotótár szolgáltatással" akkor kijelölöd a fotókat, és letölti.
Májki mégegyszer gratulálok a szervezéshez. Felejthetetlen élmény volt, ahogy a kis srác végig sikítozott mögöttem. Hihetetlen jó volt.
Kék: milyen filmet szeretnél?! tényleg, mindjárt meg is nézem, aztán majd sajnálhatjátok, hogy milyen jóból maradtatok ki.
sziasztok nah megjöttünk a balcsiról
nagyot csobbantunk:) nagyon meleg is volt víz is jó volt társaság is.
igaz 3szor áztunk meg de megis száradtunk pár km er után :):):)
Kösz a képeket!
Elmehetnél paparazzinak is, najó csak viccelek. Tényleg jó mulatság volt, jó volt a társaság, nem is nagyon ismertem az embereket, lehetett haverkodni. A gyerekek meg tényleg jófejek voltak.
Én próbálkoztam a dukival
Szóval te voltál az rs-sel, csini! Annó jártam én is ugyanilyennel, csak az piros-sötétkék volt, szerettem azt a motort. Eladtam aztán, láttam vele párszor egy kissrácot a városban, de már vagy 2 éve biztos továbbadta ő is.
Láttam nem tudsz gyereket vinni a lábtartó miatt!
Valami butulást estére tényleg kellene szervezni!
http://www.justin.tv/brav05
szóval amikor lessz egy ilyen fórumos összeröffenés
Névadóbuli mikor lesz?
Csak a vállam ne égne ennyire... kb így nézek ki:
Májki mégegyszer gratulálok a szervezéshez. Felejthetetlen élmény volt, ahogy a kis srác végig sikítozott mögöttem. Hihetetlen jó volt.
Kék: milyen filmet szeretnél?! tényleg, mindjárt meg is nézem, aztán majd sajnálhatjátok, hogy milyen jóból maradtatok ki.
nagyot csobbantunk:) nagyon meleg is volt víz is jó volt társaság is.
igaz 3szor áztunk meg de megis száradtunk pár km er után :):):)
Elmehetnél paparazzinak is, najó csak viccelek. Tényleg jó mulatság volt, jó volt a társaság, nem is nagyon ismertem az embereket, lehetett haverkodni. A gyerekek meg tényleg jófejek voltak.
Toma te etted meg a sajtburgerem? XD Nem találtam vazze XD.. Tudtam én hogy valami nem stimmel....
A fotók ITT tekinthetők meg, jelenleg feltöltés alatt vannak, de folyamatosan frissülnek!