Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én minden nap egy ablak alá parkolok a motorral, mégsem történt még ilyesmi. (kopp, kopp, kopp)
A házban nyugdíjasok laknak főleg és mégsem szóltak soha érte, pedig nem kicsi a hangja, Coldf már hallotta.
Valaki picit utál a környéken...
Keddi traffipax előrejelzés: http://href.hu/x/9w2t
Szép jó estét .
hallod Lala sztem nem véletlen volt .... és ezel nem bántani akarlak de ugye nap mint nam járosz oda éjszaka lehet ám h a hangja miatt történt . de fene se tudja
a biztonság kedvéért elvittem, megérte, a szelepet szétbarmolták kicsit, de már jó... :)
naggyából hasonlit a régire
janam ajánlom figyelmedbe a következő linket http://www.aktivsport.hu/sport...
ja, hogy mikor? bocsi, már alig látok olyan fáradt vagyok szóval: nem tudom mikor megyek arra
Kecskemét felé szoktam, de csak ha van miért bemenni régi sörözések stb.
Felénk mikor motorozol?
köszi
Jók lettek a képek
sikerült, nyitva is volt, volt is nekik
szivesen ;) sikerült megtalálni?
Májki! Nem lesz megint motoroztatás?

Lacika, köszönöm a tegnapi segítséget
egy jó randi/borutca kombináció, utánna tesóm kellet hazavinnem 1kor :) reggel meg kelnem kellet,keretedzésre mentem pestre.. majd legközelebb már maradok rendesen,ha hétvégén lesz valami hasonló :)

Májkül ,kedd csütörtök délelőtt ráérek. egyik nap kéne úszni egyet, másik nap meg egy formazónát nézzünk amondó vagyok :):P
cold f Lőrinc gumi? tán nem csak leeresztették hanem ki is szúrták gumid? vagy cserélsz?
nah, mi a helyzet kérem szépen.... mi folyik itt gyöngyösön?!
úgy látom nagyon semmi.
jaja, mi voltunk
Ti voltatok vmelyik nap elbandynál? nem voltam benne biztos, meg nem is akartam zavarni, szóval mentem pár kört aztán mentem elfelé :)
dehogy ittam. Pista túl bátran töltögetett :D
De Te jó gyorsan leléptél Mi lett Veled?

Sajnálom Lala :(
háát ezt hivják szopásnak......
tegnap este valamelyik fasz a budai kapu agip kúttol nem messze, egyik lakás előtt lelopta az egyik visszapillantóm, leeresztették a gummáim, meg leöntötték valami szarral az ülésem, nagyon jól esett hajnal 4kor... Made in Hungary
csatosbambi hehehe