Én minden nap egy ablak alá parkolok a motorral, mégsem történt még ilyesmi. (kopp, kopp, kopp)
A házban nyugdíjasok laknak főleg és mégsem szóltak soha érte, pedig nem kicsi a hangja, Coldf már hallotta.
Valaki picit utál a környéken...
Szép jó estét .
hallod Lala sztem nem véletlen volt .... és ezel nem bántani akarlak de ugye nap mint nam járosz oda éjszaka lehet ám h a hangja miatt történt . de fene se tudja
egy jó randi/borutca kombináció, utánna tesóm kellet hazavinnem 1kor :) reggel meg kelnem kellet,keretedzésre mentem pestre.. majd legközelebb már maradok rendesen,ha hétvégén lesz valami hasonló :)
Májkül ,kedd csütörtök délelőtt ráérek. egyik nap kéne úszni egyet, másik nap meg egy formazónát nézzünk amondó vagyok :):P
tegnap este valamelyik fasz a budai kapu agip kúttol nem messze, egyik lakás előtt lelopta az egyik visszapillantóm, leeresztették a gummáim, meg leöntötték valami szarral az ülésem, nagyon jól esett hajnal 4kor... Made in Hungary
A házban nyugdíjasok laknak főleg és mégsem szóltak soha érte, pedig nem kicsi a hangja, Coldf már hallotta.
Valaki picit utál a környéken...