Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem jobban tetszett volna ha több emlék marad meg bennem arról az estéről, de sajnos ez most nem jött össze
krissz láttam jó volt a pénteki buli wicca mögittad a bacardit végül?
Sziasztok.
Holnap lesz Kecsón valahol mocis összejövetel?
Du.tán gurulunk egy kört arra is!
Jó volt tegnap, még sok ilyet!
Csáó! Bocs, hogy itt is hiredetem, de hátha érdekel valakit...
http://www.expressz.hu/szorako...
Höhö, nagyon anno Te akartad a sárga mitodat cserélni az én volt TZR-emre :)
Szia! Nekem 8ig edzésem van, de utánna lehet hogy kiugrok,bandázni egy kicsit
Szia Mikka!

Ez a buli egy 10-12 fős zártkörű, kissebb baráti társaság lesz!
Ha van igény rá lehet szervezni egy nagyobb fórumos bulit is amire minden fórumost és motorost be lehet szervezni.
Szia Lacika!

Szerda este 7-kor buli! Remélem találkozunk!
Májki mindenképpen gyere!
Szia! Ma estig kéne a pénzt átadni a gokartpályás Karlik Pistinek. Sajnos a "lehet-re" nem tudok alapozni a bevásárlásnál.
Petya! menj fel hyo fórumra ott van egy társnak elfekvőben egy olvastam.
Sziasztok.
Olvastam hogy lessz a Gokartpályán buli sajna még nem biztos hogy 100% ra hogy tudunk menni de ha netán mennénk akkor is be lehetne menni vagy csak elöre kell a Ft ot füzetni?
Mikór kezdödik?Meddig tart?
Üdv.
hoppálé!
Mi a helyzet srácok lányok?
látom lesz valami tuti buli
Okés szólok ha jönnek!
Szia!

Szeretettel várunk! Szerdán este 7-re várunk, és ha tudsz 3 vagy 4 kg kenyeret hozni, azt nagyon megköszönném
amúgy kenyeret mennyit akartok venni? mert a verdám mostanság azt szállit,és tudok hozni ,ha gondolod.......
Timcsi a lét leszurkoltam a Pistinek. Én már megyek az biztos!
Sziasztok. Valakinek nincs véletlenül egy feszültségszabályzója a polcon, ami 5 vezetékes? SV 650-é jó hozzá biztos. Az a lényeg, hogy 3 fázisú legyen.
Majd írd már fel, hogy jönnek-e, szerdán én is kecsón leszek.
köszi!
Helllló!

Csipeszékkel beszéltem telefonon, mert nem voltak otthon, Kedden tudnak választ adni, hogy jönnek-e, autót szereztem, úgy tűnik, de szerintem 7-7.15 körül tudok induni itthonról, de lehet hamarabb is, ez majd akkor fog kiderülni.

A fotók feltöltése folyamatban van itt.
Motorral voltál? Ne haragudj, néha úgy elgondolkozok, hogy nem tűnik fel semmi. Legközelebb duplán integetek :))))
Szia!
Lesz buli, 19.-e szerda, este kb 7-től, marhapöri lesz a menü. Beugró 2000. A pénzt kedd estig oda kéne adni a gokartpályás Karlik Pistinek. És a fórumon is írd a neved a névsorba, hogy tuti jössz!