Ez a buli egy 10-12 fős zártkörű, kissebb baráti társaság lesz!
Ha van igény rá lehet szervezni egy nagyobb fórumos bulit is amire minden fórumost és motorost be lehet szervezni.
Sziasztok.
Olvastam hogy lessz a Gokartpályán buli sajna még nem biztos hogy 100% ra hogy tudunk menni de ha netán mennénk akkor is be lehetne menni vagy csak elöre kell a Ft ot füzetni?
Mikór kezdödik?Meddig tart?
Üdv.
Sziasztok. Valakinek nincs véletlenül egy feszültségszabályzója a polcon, ami 5 vezetékes? SV 650-é jó hozzá biztos. Az a lényeg, hogy 3 fázisú legyen.
Csipeszékkel beszéltem telefonon, mert nem voltak otthon, Kedden tudnak választ adni, hogy jönnek-e, autót szereztem, úgy tűnik, de szerintem 7-7.15 körül tudok induni itthonról, de lehet hamarabb is, ez majd akkor fog kiderülni.
Szia!
Lesz buli, 19.-e szerda, este kb 7-től, marhapöri lesz a menü. Beugró 2000. A pénzt kedd estig oda kéne adni a gokartpályás Karlik Pistinek. És a fórumon is írd a neved a névsorba, hogy tuti jössz!
Holnap lesz Kecsón valahol mocis összejövetel?
Du.tán gurulunk egy kört arra is!
http://www.expressz.hu/szorako...
Ez a buli egy 10-12 fős zártkörű, kissebb baráti társaság lesz!
Ha van igény rá lehet szervezni egy nagyobb fórumos bulit is amire minden fórumost és motorost be lehet szervezni.
Szerda este 7-kor buli! Remélem találkozunk!
Májki mindenképpen gyere!
Olvastam hogy lessz a Gokartpályán buli sajna még nem biztos hogy 100% ra hogy tudunk menni de ha netán mennénk akkor is be lehetne menni vagy csak elöre kell a Ft ot füzetni?
Mikór kezdödik?Meddig tart?
Üdv.
Mi a helyzet srácok lányok?
látom lesz valami tuti buli
Szeretettel várunk! Szerdán este 7-re várunk, és ha tudsz 3 vagy 4 kg kenyeret hozni, azt nagyon megköszönném
Csipeszékkel beszéltem telefonon, mert nem voltak otthon, Kedden tudnak választ adni, hogy jönnek-e, autót szereztem, úgy tűnik, de szerintem 7-7.15 körül tudok induni itthonról, de lehet hamarabb is, ez majd akkor fog kiderülni.
A fotók feltöltése folyamatban van itt.
Lesz buli, 19.-e szerda, este kb 7-től, marhapöri lesz a menü. Beugró 2000. A pénzt kedd estig oda kéne adni a gokartpályás Karlik Pistinek. És a fórumon is írd a neved a névsorba, hogy tuti jössz!