Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10:00 ÖMV kút Auchan
nah mindenki alszik még ?
10:00 kor indulás ki az ágyból azt melegítsétek a motorokat..............
Jó estét ki volt az elöbb körúton 2 30 fele sárga gixerrel ?:)
hopp az egyik mellé ment...
Sziasztok!
Nagyon rendben volt a mai nap.
Jó idő, jó társaság, aranyos gyerekek, sok motor, jó szervezés.
Köszi mindenkinek!
jah a képeket krissz majd légyszives linkeld be és aki tudja az összes cikket had olvasgassunk meg ktv felvételt is köszi...
sziasztok köszi mindenkinek a részvételt nagyon jó lett a délután eső is elment meg minden jó volt..
emlékezetes lesz mindannyiunknak
hát még a gyerekeknek.
jó volt a tőserdő is jót beszélgettünk
jah és akinek kedve van holnap egy balatoni kiránduláshoz 10:00kor indulunk az auchan parkolóbol ha van kedvetek gyertek fürdünk eggyet meg ilyenek....
Csatlakozom Rebelhez! öröm volt ennyi motorost együtt látni!

A manók meg felejthetetlenek voltak,részemről a szerencse, hogy ott lehettem
Májki!Szeretném megköszönni ezt a délutánt,nekem is nagy élmény volt!A végére Jaszipapával maradtunk,de nem volt egyszerű elszöknünk!
Úgy látom nagyon jó kis csapat vagytok TI !Jó volt új kollegákat és kollegínákat megismerni!
A holnapi Balcsizóknak baleset és hatóságmentes jó gurit+jó időt!
Huhh, szenzációsan sikerült! Nagyon köszi mindenkinek aki eljött, azt hiszem emlékezetes napot szereztünk a gyerekeknek!
na milyen volt a motoroztatás?minden zsír? valaki irjon pár sort......
megyünk mi is várjatok meg
Jó az is, mindegy, csak legyen valami a fejükön! Előtte már nem megyek ki a gokartra, 15 óra körül várom a többieket a tesconál, most meg megyek motort mosni!
Mégegy: ha valakinek cimbije, tesója, stb ráér, negyed öt felé elugorhatna arra kocsival, hogy a sisakokat visszavigye gokartpályára, mert azokat vissza kellene juttatni, és Tombatnak se kelljen 4x fordulnia!
szia májki nekem van még egy ilyen simsonos bili sisakom aztis elviszem 1nek azis jó elötte gokart pálya?
Akkor egy-két info még:
útvonal: hetényi út felé indulunk, körforgalomnál be a város felé - március 15 - 5-ös főit (Budai út) - Jókai u. - megyünk egy kört a kiskörúton - Petőfi S. u (Jakó). A Jakó előtt ha nem lesz elég parkoló, akkor be kell ott fordulni egyből jobbra, és a szalagház mögött le lehet parkolni. Igyekszünk együtt tartani a bandát, de a lámpák miatt lehet ez nem fog maradéktalanul sikerülni. Lassan megyünk, 30-40-es tempó, ennek megfelelően dupla sávosokon a külső sávot használjuk. (szokásos túrafelállás, cikk.cakk-ban, mindenki igyekezzen biztonságos féktávot tartani!)
Jakó után Izsákin go vissza SOS falu. elméletileg 30-40 perc az egész!
Üdv. Négy bukót sikerült szerválnom gokartpályáról, Tombat majd megy értük! Ezúton is köszi a segítséget!
Ettől függetlenül aki tud hozzon magával bukót, mert ez a négy ahogy látom gyors elkel majd....
Most már csak a szép időért kell imádkozni!
Sziasztok!
Én viszek bukót magammal!
Csatlakoznék a többiekhez!

Kölcsönbe van az utassitykám, a srác meg nincs idehaza!
Bukót ha tudna vki megköszönném! Amúgy mennék 15.15-re, sityka nélkül is
Csörögj rám ha kellek kocsival. Adatlapomon a számon.
Ráérek, csak a motort akarom lemosni 15 óráig.
nekem sincs sajnos bukóm, mert ami van, elég gáz, azt nem merném senki fejére ráadni.
Üdv.

Kiszaladok a gokartpályára, megpróbálok bukót intézni. Ha adnak, majd valaki segíthetne kocsival behozni, mert 4 kerekűm az most nincs! majd írok mi a helyzet!
Időjárásjelentés miatt figyeljétek majd a topikot, egyelőre szuper az idő.
OK
Igen,viszek akkor neked bukot,3mal megyek.
Jön egy haverom is ha esetleg kevesen lennénk.
Joéjt.
Sziasztok szurkoljatok nekem ma megyek madarasra 06 00 kor :) köszike . Nektek pedig jó gyerek motoroztatást