májki sztem énis ott tudok lenni
nem rossz ötlet a hely ahol minden motor megtud állni egy helyen főtér:D:D:D
új tesco parkoló? hisz ott van melette sos falu nem?
Én bizti megyek szombaton!
Mivel én nem ismerek közülletek személyesen senkit és pontosan nem vágom hova is kell menni/csak sejtem/ miért nem beszélünk meg 1 fix helyet találkozóra és onnan mennénk!Csak 1 ötlet?!
Meg úgye 1 sereg katonánként nem sereg!
Vélemény!?
No, megvolt a megbeszélés! Hál Istennek a rendőrség abszolút nem izgatta őket, így meg lesz tertva az SOS árváinak motoroztatása.
- Gyülekező 15.30-kor az udvaron! Ha valaki nem tudja hová kell menni jelezze!
- 15 órakor egyeztetünk velük, ha viharra áll az idő akkor vasárnap lesz megtartva! (szombatra mondanakzáporokat, vasárnap felhőt se...)
- 20 gereket fogunk vinni kb., még ma leadják a pontos névsort. Ennyi motoros kellene. Akinek van ismerőse, szóljon neki!
- Egy kérésük volt még: néhány gyerek nagyon ragaszkodó tud lenni, ezért arra kértek, h e-mail meg telefonszám cserébe ne menjen bele senki, nehogy később kellemetlen legyen.
Egyelőre ennyi. Kriszék intézik ma a Jakót, ha nem mennek bele, akkor sztem a sofőrök meghívhatják az utast egy 2 gombócosra, nem nagy összeg.
- Útvonalterv holnapra! Jelezze mindenki, hogy akkor tud-e jönni, illetve tud-e még emberthozni!
Üdv.
Jó, megcsináljuk rendőrség nélkül! SOS-től belementek! Szóval meg lesz tartva, ma délben megyek még ki egy egyeztetésre, fél 1-kor beírom mi a pontos terv!
Májki, Lacikának igaza van De nem kell 8 évesnek lennie (nem korhoz van kötve), csak a lába érjen le a lábtartóra, meg bukó a fejre és kb oda mész, ahova akarsz
Májk és motoroztatók.
szerintem a rendőrség nem akadály,8év felettieket simán meg lehetne motoroztatni,utánna meg írni egy fasza kis cikket. igy is ravasz nem?
délután kitesztelem finoman a verdát a pályán.most már szinte biztos :):) szurkoljatok hogy minden rendbe legyen,többek között én is:) kicsit azért izgulok.
nem rossz ötlet a hely ahol minden motor megtud állni egy helyen főtér:D:D:D
új tesco parkoló? hisz ott van melette sos falu nem?
Mivel én nem ismerek közülletek személyesen senkit és pontosan nem vágom hova is kell menni/csak sejtem/ miért nem beszélünk meg 1 fix helyet találkozóra és onnan mennénk!Csak 1 ötlet?!
Meg úgye 1 sereg katonánként nem sereg!
Vélemény!?
Én is hasonlóan jártam. Szerencsére már talpon a gép.
- Gyülekező 15.30-kor az udvaron! Ha valaki nem tudja hová kell menni jelezze!
- 15 órakor egyeztetünk velük, ha viharra áll az idő akkor vasárnap lesz megtartva! (szombatra mondanakzáporokat, vasárnap felhőt se...)
- 20 gereket fogunk vinni kb., még ma leadják a pontos névsort. Ennyi motoros kellene. Akinek van ismerőse, szóljon neki!
- Egy kérésük volt még: néhány gyerek nagyon ragaszkodó tud lenni, ezért arra kértek, h e-mail meg telefonszám cserébe ne menjen bele senki, nehogy később kellemetlen legyen.
Egyelőre ennyi. Kriszék intézik ma a Jakót, ha nem mennek bele, akkor sztem a sofőrök meghívhatják az utast egy 2 gombócosra, nem nagy összeg.
- Útvonalterv holnapra! Jelezze mindenki, hogy akkor tud-e jönni, illetve tud-e még emberthozni!
László I. zx9r gazdasági totálkár miatt lemondja.
Ez most jobban fáj mint a térdem
Ku__a eső, el csúsztam.
BOCSI
Májki, Rebel, Kenus, László Imre (ZX9), Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola, Szilvi, SzilviApu:), Enci, Sannyi, Csabi, Csipesz, r.3.14, BandiGixxer, TejesZso,
Jó, megcsináljuk rendőrség nélkül! SOS-től belementek! Szóval meg lesz tartva, ma délben megyek még ki egy egyeztetésre, fél 1-kor beírom mi a pontos terv!
Májki, Lacikának igaza van De nem kell 8 évesnek lennie (nem korhoz van kötve), csak a lába érjen le a lábtartóra, meg bukó a fejre és kb oda mész, ahova akarsz
szerintem a rendőrség nem akadály,8év felettieket simán meg lehetne motoroztatni,utánna meg írni egy fasza kis cikket. igy is ravasz nem?
Csatlakoznék a hétvégéről érdeklődők táborához!Minn aggódnak már a sherifek?
Májkiiiiii, mi lesz szombaton?
Mi van a szombati, SOS motorozással?
Sajna nemtudnánk válallni a dolgot
utánna kérdeztem ma,és bevagyunk táblázva,már jó előre