Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

májki még 1 gsxr es lajosi srácot is hivtam megpróbál jönni
Persze, lehet még jelentkezni, aki tud szóljon ismerősnek is, inkább mi legyünk többen, mint a gyerekek! Másnem motorozik egyet!
Hinnye. Az nekem kapóra jönne. Akkor nem kell holnap bukó után szaladgálnom.
Akkor 3 bukóval jössz?
Ja jó, oké, látom, szóval 15:15kor ott leszek az izsáki úti tesco parkolóban.
Sziasztok!
Mennék a motoroztatásra én is,ha lehet még jelentkezni!
Ha lehet,akkor hol és hánykor van a találkozó?
Tudok vinni valakinek +1 bukót,jelezzétek ha kellene.
Sziasztok!

Májki papa! Nekünk nincs sajna +bukó! Beszélni kellene a gokartosokkal ez ügyben!
Akkor nagy valószínűséggel Te egyedül mész, sztem hátsó lábtartó nélkül nem fog menni! De azért gyere mindenképp!
még egy kérdés: ha nincs lábtartóm (ugyanis nekem 50-esem van még mindig ) akkor mi van?
+1 bukó kellene mindenkinek! Ha valakinek nem megy jelezze, és kora du. megpróbálok szerezni a gokartpályáról.
Na, megyünk ugye mi is, abban az esetben nem ha itt szakad az eső. De minden más esetben ott leszünk
Sziasztok, látom létszámhiánnyal küzdötök. Nem ígérem, hogy tudok menni, mert kb délig dolgozom szszmiklóson, kb 1re fürdök meg meg kajálok, ha minden jól megy. Ha mégis, akkor csak magamat kell vigyem meg a motort, vagy kell bukó vagy még valami?
Én izsáki úti Tesco parkolóba menek !
szia!most szombat 15:30 sos falu, vagy 15:15 izsáki út- tesco!
Sziasztok!
Látom emberhiány van, a motoroztatás dátum szerint mikor lenne?
Biztos irtátok már, bocs lemaradtam róla.
+ Petőfi Népe. Csak most már legyünk elegen!
KTV, Kecskeméti Lapok, Hiröshír.hu már jön, de a Gong is beszámol majd.
Májki, Rebel, Kenus, Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola, Szilvi, SzilviApu:), Enci, Sannyi, Csabi, Csipesz, Kékfeketedt, Jaszipapa, Tombat, Hzoli, Romtech, Pöckös, r.3.14 (?), TejesZs (?)...
Alakul...
Tombat, thx!
Csak 8 kell. Én két motorral jelentkeztem.
tombat (ZZr)
H.Zoli (Busa)
Üdv. SOS motoroztatás: most szóltak, 28 gyereket kellene vinni!O01] Szóval még kellene 9 ember...
Csipesz, köszi a vendéglátást, Pöckösnek a társaságot (meg a sört)! Elég gyors hazaértem... Ilyesmi lesz még szólhattok!
Májki, Rebel, Kenus, Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola, Szilvi, SzilviApu:), Enci, Sannyi, Csabi, Csipesz, Kékfeketedt, Jaszipapa, Tombat, Romtech, Pöckös... Köszi az újaknak!
sziasztok

ha vkit érdekel akkor eladó a motorom
gyorsan elkéne adni :S
Aki nem tudja hová kell menni: Gyülekező: 15.15-ig az új, Izsáki úti Tesco parkolójában!
Csinálok egy új listát:
Májki, Rebel, Kenus, Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola, Szilvi, SzilviApu:), Enci, Sannyi, Csabi, Csipesz, Kékfeketedt, Jaszipapa, Tombat,... 3 haverom még függő. Köszi aki jelentkezett! Majd még írok ha lesz időm!