Hi All,
Pedig ez "csak" egy demó motor volt.
Ezek után mondja valaki, stefanora, hogy nem zseniális szervező.
Gondolj bele mennyi pénzt spórolt a statisztákon.
Made In Hungary.
Hááát én megúsztam... a fejem volt igen... a bukóm is megreccenct.. a jobb forgóm z bedagadt alig tudtam este menni... a térdemen nincs bőr XD a nadrágom 2 helyen kiégett.... de a bőrkabát megvédett A a kipuff megmaradt... az összekötő szakadt szét.. :S Lesz 2 idomcsere, hátsó sárvédő csere, hátsó gumicsere, a vatta új kézvédőm is elszállt, egyik tükör, kipuff összekötő, a tankot fel kellene políropztatnom mert azt is meghúzta, a bukógombám leszakadt egy az egybe... :S az dobta meg a mocit és pördült egyet... Na de majd lesz még szebb is a moci... Majd rendbekapom... de az volt a szerencsém hogy a kipuffom volt egy védőcső és nem lett annak baja... a kár ígyis 60e a mociban kb.. :S De majd lesz még jobb is :P
Pedig faszán néz ki a drz kár érte... A kipunak nemlett baja mert eléggé csattogós hangja lett . Te megúsztad? Aztmondták nagyot koppant a fejed, de lehet csak a motor volt.
Mindegy. Nem akarok nagyon elégedetlenkedni, hiszen ez egy ingyenes rendezvény volt. Ráadásul butaság lett volna a VB közepén véletlenül legyalázni a gépet, vagy összeszedni egy sérülést.
Mindenesetre százból 99 ember nem erre számított , az biztos.
No megvolt a Talma-nap.
Motoroztunk egy jót oda és vissza. Ettünk egy finom brassóit Isaszegen. Ja és közben pár perc erejéig láttuk Talmát és a Hondát.
Egy biztos: Legközelebb is elindulunk. Mármint motorozni és enni.
A Talma-napot meg basszák meg a hulladék szervezéssel együtt.
Egy reklámfilm forgatása miatt csábítottak ki több ezer embert, mert kellett egy tömött lelátó.
Viszont meg kell hagyni, hogy ennek a motornak bizony elég bizsergető hangja van.
csak roxykával tudok kimenni (aerox). hemöm fénye még nincs kész. gyógyítják az oldalát, újra szép lesz
Amőgy erősen kétlem hogy most menne 49. Sőt. még 53 se. Sok volt ez a 1,5 hónap motor nélkül. Még télen se rakom le enynire. omg :D
Pedig ez "csak" egy demó motor volt.
Ezek után mondja valaki, stefanora, hogy nem zseniális szervező.
Gondolj bele mennyi pénzt spórolt a statisztákon.
Made In Hungary.
Mindenesetre százból 99 ember nem erre számított , az biztos.
Motoroztunk egy jót oda és vissza. Ettünk egy finom brassóit Isaszegen. Ja és közben pár perc erejéig láttuk Talmát és a Hondát.
Egy biztos: Legközelebb is elindulunk. Mármint motorozni és enni.
A Talma-napot meg basszák meg a hulladék szervezéssel együtt.
Egy reklámfilm forgatása miatt csábítottak ki több ezer embert, mert kellett egy tömött lelátó.
Viszont meg kell hagyni, hogy ennek a motornak bizony elég bizsergető hangja van.
Én voltam.Szép csendes dob.
Én is rád tippeltem.
Te jöttél velem egy darabig IXIL dobbal? :)
Szépen muzsikál ;)
FONTOS!: Nem szabad kihagyni! Mindenki úgy tervezze hogy ráérjen!
És egy Sannyi féle pózolós fotó:
csak roxykával tudok kimenni (aerox). hemöm fénye még nincs kész. gyógyítják az oldalát, újra szép lesz
Amőgy erősen kétlem hogy most menne 49. Sőt. még 53 se. Sok volt ez a 1,5 hónap motor nélkül. Még télen se rakom le enynire. omg :D
Szerintem 5-6 felé megyünk ki.
Gyere ki, és mutasd meg, hogyan kell 49-et menni
MIkor mentek?
lehet csak késő délután megcsekkolom a pályát