Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pettya és Geryt kérdezném első sorban, a motorunkhoz hol lehet Kecsón vagy a környéken alkatrészt kapni? kuplungkarra lenne szükségem, illetve váltóra, bár az utóbbit lehet házilag megoldjuk, mint ahogy a kuplungbovdennel is történt
hát fiúk-lányok, indulunk. jót ne halljak senkiről
ha nagyon unatkoztok kijöhettek meglátogatni no pusz mindenkinek
Pöckös nagyon el vagy kényelmesedve! Motor?

Timcsi, köszi. Holnap hajnali 4kor indulunk, aztán majd valahogy aug közepe felé jöszök. Várom már
És boldog vagyok! Úgy hagyom el az országot, hogy mentem 50 alatt! 49.931 el se hiszem. és ilyenkor kell kimenni. a fene :D
hiányozni fogtok...!
Jó éjszakát!
Májki egy kis segítség kellene: nálunk verekszik a közös képviselő, a szomszédom lányának eltörte a kezét. de én azt szeretném,ha nem csak ez a háztömb tudna róla, hanem az egész megye. szerinted megoldható valahogy?!
Benzincső! megadnád a számod
Wicca, meddig leszel még itthon?
Gratula a gokartpályás eredményhez
Annyit hogy necces az egész. Úgy néz ki a rendőrségnél valaki nagyon nem akarja. Mindenesetre összeröffenés lesz a tervek szerint szombaton (talán halászléfőzés...), majd szólok.
Felvetelek msn re nem látod ?:):D
Sziasztok!

Májki, lehet tudni valamit a szombati forgatókönyvről?
Jeee :)
most indulok énis:D
Elméletileg megyek ha öszeáll mert mutkor valami naomn szar volt meg most van másik rendszer is
rs125toma

indulsz most madarason?
Hali!
Milyen autóról lenne szó? mikor szeretnéd? és nagyjából milyen állapotban van? (ezt ugy értem hogy rohadás,horpadás stb...) Helyileg mi kécskén vagyunk,nem dolgozunk horibilis öszegegért,és eddig nem panaszkodott senki a munkánkra,pedig pár autót,és motort festettünk már
Ha gondolod adok egy telefonszámot,ha érdekel a dolog
sziasztok
májkir6r
sajnos mégsem tudok menni az sos motoroztatásra,mivel a hétvégére beosztottak ügyeletbe!
sajnálom nagyon,tetszett az ötlet pedig!
Benzincső! az autómat szeretném lefestetni valami hozzá értő emberkével
Bocsi,hülyén fogalmaztam
Na akkor újra: Én jártas vagyok gépjámű festés ügyben
Hali!
Miféle gépjármű lenne? mi vállalunk festést
köszi! :)

oké Májk holnap egy üditőt igyunk meg.

joccakát mindenkinek!
Sok boldog névnapot így utolag Lacika!

Üdv: Timcsi és Jana!
Szasz Tesó! Nem tudtam megnézni a motorod sajna, vissza kellett már ma jönnöm, du. meg nem volt okés. Sorry. Holnapot meg majd megbeszéljük!
köszi!
tennap volt laci névnap
nem kaptam meg, köszönöm!
új számom van, elvileg elküdtem mindenkinek, akkor azt meg Te nem kaptad meg? 305119939
már hazajöttem Szolnokról :)
Kőrösön vagyok...