Pettya és Geryt kérdezném első sorban, a motorunkhoz hol lehet Kecsón vagy a környéken alkatrészt kapni? kuplungkarra lenne szükségem, illetve váltóra, bár az utóbbit lehet házilag megoldjuk, mint ahogy a kuplungbovdennel is történt
Timcsi, köszi. Holnap hajnali 4kor indulunk, aztán majd valahogy aug közepe felé jöszök. Várom már
És boldog vagyok! Úgy hagyom el az országot, hogy mentem 50 alatt! 49.931 el se hiszem. és ilyenkor kell kimenni. a fene :D
hiányozni fogtok...!
Jó éjszakát!
Májki egy kis segítség kellene: nálunk verekszik a közös képviselő, a szomszédom lányának eltörte a kezét. de én azt szeretném,ha nem csak ez a háztömb tudna róla, hanem az egész megye. szerinted megoldható valahogy?!
Annyit hogy necces az egész. Úgy néz ki a rendőrségnél valaki nagyon nem akarja. Mindenesetre összeröffenés lesz a tervek szerint szombaton (talán halászléfőzés...), majd szólok.
Hali!
Milyen autóról lenne szó? mikor szeretnéd? és nagyjából milyen állapotban van? (ezt ugy értem hogy rohadás,horpadás stb...) Helyileg mi kécskén vagyunk,nem dolgozunk horibilis öszegegért,és eddig nem panaszkodott senki a munkánkra,pedig pár autót,és motort festettünk már
Ha gondolod adok egy telefonszámot,ha érdekel a dolog
ha nagyon unatkoztok kijöhettek meglátogatni no pusz mindenkinek
Timcsi, köszi. Holnap hajnali 4kor indulunk, aztán majd valahogy aug közepe felé jöszök. Várom már
És boldog vagyok! Úgy hagyom el az országot, hogy mentem 50 alatt! 49.931 el se hiszem. és ilyenkor kell kimenni. a fene :D
hiányozni fogtok...!
Májki egy kis segítség kellene: nálunk verekszik a közös képviselő, a szomszédom lányának eltörte a kezét. de én azt szeretném,ha nem csak ez a háztömb tudna róla, hanem az egész megye. szerinted megoldható valahogy?!
Gratula a gokartpályás eredményhez
Májki, lehet tudni valamit a szombati forgatókönyvről?
indulsz most madarason?
Milyen autóról lenne szó? mikor szeretnéd? és nagyjából milyen állapotban van? (ezt ugy értem hogy rohadás,horpadás stb...) Helyileg mi kécskén vagyunk,nem dolgozunk horibilis öszegegért,és eddig nem panaszkodott senki a munkánkra,pedig pár autót,és motort festettünk már
Ha gondolod adok egy telefonszámot,ha érdekel a dolog
májkir6r
sajnos mégsem tudok menni az sos motoroztatásra,mivel a hétvégére beosztottak ügyeletbe!
sajnálom nagyon,tetszett az ötlet pedig!
Na akkor újra: Én jártas vagyok gépjámű festés ügyben
Miféle gépjármű lenne? mi vállalunk festést
oké Májk holnap egy üditőt igyunk meg.
joccakát mindenkinek!
Üdv: Timcsi és Jana!
új számom van, elvileg elküdtem mindenkinek, akkor azt meg Te nem kaptad meg? 305119939
már hazajöttem Szolnokról :)