Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Én kint leszek , de csak fotózni megyek, mikor jönnél?
jó reggelt!
nem megy ma véletlen valamelyikőtök a gokart pályára motorozni
Ja és Üdv itthon Wicca!
Sziasztok!

Bocsi hogy most írok de ma este értünk haza Balatoni pihiről!
Köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntést,nagyon aranyosak vagytok!
Remélem hétvégén jó idő lesz és kitudunk menni a gokartra mert iszonyatos motorozás hiányom van!
Sziasztok!
Végre itthon
Jana! Így utólag Isten éltessen!
Szilvi: amit én mentem vele végre az 180-185 között volt. De az egyszeri és megismételhetetlen alkalom. :D Azóta ami volt az 175-180 között, de inkább 175höz közelebb. Csak nem szemezgetsz egy kisnyinnyával? nagyon ajánlom, jó kis gép! :) ha benézel abba a topicba (kawa ninja 250r) van egy srác aki el akarja adni az övét. :)

Tari! Isten nyugosztaljon! Ez annyira hihetetlen számomra. Ennyi az élet?!
Remélem beengednek minket a boxokhoz. Megnézném közelről a Hondát

Ja és nem a szélmalomnál van a találka, hanem a külső Tesco-nál
kíváncsi vagyok,megy-e körrekordot
Sziasztok!
Holnap Talmácsi nap lesz a Hungaroringen.
Most úgy néz ki, hogy 3-4 motorral megyünk. Fél 10-kor találkozunk a szélmalomnál a kúton.
Csatlakozzatok.
miután eltörtem a kulcscsontomat, s megműtöttek két hétre rá, már robogóztam, utána a harmadikon mikor megjött a kuplungkarom már a nagyobbon is ültem
jaja már ideje volt
nem mondod, h máris motorozol?
sziasztok most indulunk balcsira..... 1óra múlva kb gokarton leszünk onnan indulunk ha van kedvetek gyertek....
Sajnos de...
Ezt nem mondod komolyan, hogy meghalt!?
MOst olvastam csak vissza Részvétem
Részvétem!
Sziasztok!
Csak gondoltam szólok, hogy Augusztus 22.-én a Lajosmizsei motorosok szerveznek egy kisebb találkozót. Akinek van kedve kicsit megmutatni a motorjár a város kozpontjában az nyugodtan csatlakozzon hozzánk. Ha valakit érdekel akkor írok majd bővebb infókat, ha tudok, de egyenlőre csak ennyi! További szép napot mindenkinek!
Holnap már Kecskeméten leszek!
Így se!No akkor majd így
link
Hoopsz így jobban fog menni
http://members.chello.hu/gapes..." target="_blank">
Én nem ma,holnap megyek.Holnap neked nem jó?Én csak Atiék miatt megyek le!
szia! Nekem még bizonytalan kimegyek-e, nagyon fáradt vagyok. itt a számom, csörgess majd meg este: 06-30-503-503-5.
Májki!
Én is mennék/megyek Csongrádra,de csak este Tequila koncertre vagyis előtte 2-3órával!http://members.chello.hu/gapes..." target="_blank">link
Sziasztok!
Részvétem a hozzátartozóknak!