Zizzentek,
egy bagatell, de szükséges kérdés: a középstander rugója egy általános szabvány szt készül, és bárhol be tudom szerezni, ha azt mondom "csókolom, egy db középstander-rugót kérek" vagy ez is speckó?
M az enyém elpattant és most fel van kötve, nehogy kicsapjon vmi kanyarban - elég kellemetlen lenne?
Ó a fene... Egész héten szabad vagyok jelen állás szerint, jövő héten meg dolgozom valószinűleg, csütörtökről meg szabadságoltam magam.
Ilyenkor még lehet stornozni? amennyiben igen, akkor megveszem helyben, igaz drágábban, feltéve ha van nekik.
Szerintem ez már csak Tátra után lesz most hétvégén Bituman is beáll a sorba (neki se legyen jobb alapon) a lagzi után szerintem szokkadunk másnap, jövő hétre pedig patakparton ülő, hegyekben sétáló, 577-en döntögető programokat tervezek...
Csákvár-Tatabánya útszakasz nagyon király! Kanyargós erdei út, sokszor járunk arra.. Útközben balra a majki tó, mellette étterem, nagyon jól főznek szép környék, jó levegő, érdemes lenne egy túrát szervezni arra.
Persze, váltóáramot mértünk.. Van egy ilyen tekercsem ami elvileg meg lett javítva, tökéletes az ellenállása egymáshoz viszonyítva, a feszültség is közel azonos és mégsem megy a töltés 12.5 fölé. A környék összes villanyásza megnézte, vagyis csodájára jártak
Peti helyett... . Meki volt, dumáltunk még egy jót, kb itt véget is ért az este pozitív része. Peti még szárazon haza ért, mi már kevésbé (Fehérvárra) . párszor sz@rá áztunk, bőrben különösen kedves volt ez a szívemnek...
Most pénteken lesz elvileg Kakucs, 3000Ft egész nap. info!
Valamit nem jól csinálhattál. Szimmetrikus ellenállás kell tudni mérni, valamint szimmetrikusnak kell lenni a kijövő fesznek is. Hogyan mértél? A három kijövő véget egymáshoz, vagy testhez képest mértél? A műszert váltófeszhez állítottad be?
Hülyeség. Miért ne tudnál feszültséget mérni? Van az ott rendesen, csak épp váltót kell mérni - minden amatőr multiméter képes rá. Az égős próba sem rossz, de nem épp mérvadó. A tekercselést is lehet javítani gyári minőségben, semmi extrát nem kíván, csak némi odafigyelést .
Nem lesz valamikor egy Cseszneki gurulás valamelyik vasárnap megint?
Szívesen részt vennénk rajta!De ha balatonra mennénk vagy a velencei tóhoz gírosozni az sem baj!:()
Veszprém felől Székesfehérvúr irányába láttam menni 3 zizit is. Az első egyedül ment, fekete motor, fehér indexekkel, olyan mint tHUNderé, a másik kettőből csak az egyik volt jellegzetes, elég tarka volt, fehér, kék, piros volt benne. Ki ismer magára?
egy bagatell, de szükséges kérdés: a középstander rugója egy általános szabvány szt készül, és bárhol be tudom szerezni, ha azt mondom "csókolom, egy db középstander-rugót kérek" vagy ez is speckó?
M az enyém elpattant és most fel van kötve, nehogy kicsapjon vmi kanyarban - elég kellemetlen lenne?
thx előre is
Ilyenkor még lehet stornozni? amennyiben igen, akkor megveszem helyben, igaz drágábban, feltéve ha van nekik.
épp ma reggel jött a visszaigazolás, sajna csak egy hét múlva.
Mikorra várható az olaj?
Program lehetőségek:
T.bánya király fagyi a nayg tó szomszádságában
Várgesztes is közel van
Csákvártól, tükör síma, jó kanyargós út ( kocsival is élveztem )
Nakimitmond?
Peti helyett... . Meki volt, dumáltunk még egy jót, kb itt véget is ért az este pozitív része. Peti még szárazon haza ért, mi már kevésbé (Fehérvárra) . párszor sz@rá áztunk, bőrben különösen kedves volt ez a szívemnek...
Most pénteken lesz elvileg Kakucs, 3000Ft egész nap. info!
Tudtok egy jó ziziszerelőt? Az se baj, ha nincs messze! Esetleg házhoz is jön...
Nem lesz valamikor egy Cseszneki gurulás valamelyik vasárnap megint?
Szívesen részt vennénk rajta!De ha balatonra mennénk vagy a velencei tóhoz gírosozni az sem baj!:()