Motoroztam ma egy rohadt jót. Zánka - Tapolca kanyargós, meg Sümeg felé. Meg voltam egy idősebb cimborával bauxitbányánál.
Nem finomkodtam a gázzal, mivel élvezetes kanyarok voltak
108 km / 6,25 liter - nem egy rossz fogyasztás
Továbbá levadásztam egy ZZR600, a tulaj illetve barátnője sárbogárdi, remélem idetalálnak
Zizi repül mint állat, és végre elkezdett kopni a gumi széle is
Uff nincs mailod, irjal nekem mailt, valaszolok, nem szeretem nyilvanosan kirni a mobilom, de regi tagoktol ha tudok vmelyik telszamat enyemet is megkapod. Elso cel Dobogoko lesz
Pppffff. Lehet jobb is, hogy nem tud apróbb részleteket, mert két hétig sem kerülne haza...
Lehet ha elég sokat hisztizik inkább hazaküldik, csak ne rontsa ott a levegőt és a többi beteg állapotát
hát mesziről látta de a váz is tört és az első villa benne volt a hütőbe haverjai elvitték valami raktárba de még nem beszélt velük szegény ugy gondolja 7főn jön haza de fölvilágositottam hogy nekem 1 uj mütét miat egy7ig dekoltam a fehércsempés nemtudokaludni szobában
aszondja a Pipi kétfajta vallomás van az övé meg az autósé aki látta az esetet(autós)elhajtott szegény aszonta majdnem meglincselték hogy már megint a motoros és közben ez a barom fordult elibe még jó hogy oda ment két cimborája
A bicajosokat kihagytad. Na azok aztán még az állatok.
Mindezek ellenére tegnap este fele majdnem egy robogóst vasaltunk ki autóval, mert az idióta barom hátra ugye nem néz, mindenféle jelzés nélkül meg bekanyar balra...
Szerencsére már látszott elég messziről hogy töketlenkedik és tervez valamit, úgyhogy lassítottunk, de szívem szerint kiszálltam volna és egy olyan isteneset lekevertem volna neki. Mert ugye ha elgyúrjuk a sofőr megy a sitte én meg életem végéig süthetem neki a rácsos sütit
Hmmm teli van tankolva?
Holnap reggel jön!
Nem finomkodtam a gázzal, mivel élvezetes kanyarok voltak
108 km / 6,25 liter - nem egy rossz fogyasztás
Továbbá levadásztam egy ZZR600, a tulaj illetve barátnője sárbogárdi, remélem idetalálnak
Zizi repül mint állat, és végre elkezdett kopni a gumi széle is
Én is csak így tudom leereszteni.
250-es ziziből hol kell leengedni a hűtővizet?
Lehet ha elég sokat hisztizik inkább hazaküldik, csak ne rontsa ott a levegőt és a többi beteg állapotát
Motorja gondolom K.O.....
Egy hülye autós miatt nem fogom megtudni, mennyi cirmos lett
Pipinek gyors gyógyulást!
Mindezek ellenére tegnap este fele majdnem egy robogóst vasaltunk ki autóval, mert az idióta barom hátra ugye nem néz, mindenféle jelzés nélkül meg bekanyar balra...
Szerencsére már látszott elég messziről hogy töketlenkedik és tervez valamit, úgyhogy lassítottunk, de szívem szerint kiszálltam volna és egy olyan isteneset lekevertem volna neki. Mert ugye ha elgyúrjuk a sofőr megy a sitte én meg életem végéig süthetem neki a rácsos sütit