Hogy lett leszedve?
Az a csavar a szinkronizáló, a pillangó szelepeket lehet vele állítani, hogy ugyan akkorára nyisson, azaz ugyan úgy járjon mindkettő henger, ne vonszolja az egyik a másikat maga után
Csimbimoto volt a Mátrás ember bőrcuccban
Teve07 dobott aznap egy hátast.
Pipi előtt index nélkül manővereztek (asszem, de ezt Ő jobban tudja)
Gino előtt meg mintha be akartak volna kanyarni balra (ezt meg ő tudja)
...igen, ha nem tudja megtartani, akkor veszélyes is lehet. Barátnőmnek egy Banditja volt és piros lámpánal úgy eldőlt vele, mint annak a rendje...mert nem tudta megtartani. A Simo kiváló!
Sajna nem tudom hogy motorozik.
Elég alacsony ugye,és nem ér le a lába rendesen.
Ezért mikor tanítani akartam félt,hogy eldől így nem erőltettem.Majd egy simsonnal elkezdjük megint,csak össze kell raknom.
értem. Azért kérdeztem, mert elgondolkodtam, hogy aki motorozik az -szerintem- autót is jól vezet. Ezt most nem magamra értem. A környezetemben aki motorozik az jól vezet autót. Bár női motorost nem ismerek rajtam kivül jelenleg autóvezetés terén...
Bocsi, tisztelet a kivételnek!
Elég sokat vezetek és sajna tényleg tapasztalat, hogy iszonyat női vezetők vannak mindenfelé!
A motoros hölgyemények persze már kategóriába tartozik!
Az a csavar a szinkronizáló, a pillangó szelepeket lehet vele állítani, hogy ugyan akkorára nyisson, azaz ugyan úgy járjon mindkettő henger, ne vonszolja az egyik a másikat maga után
Széééép.
Teve07 dobott aznap egy hátast.
Pipi előtt index nélkül manővereztek (asszem, de ezt Ő jobban tudja)
Gino előtt meg mintha be akartak volna kanyarni balra (ezt meg ő tudja)
5db-tól már ingyen kiszállítják Magyarországra is
Valaki esett még 7végén aki bőrruhában volt . Neki nem lett nagyobb baja.
Nekem van a kawán fasza komfort ülés.Jobb mint a fotel itthon.
Elég alacsony ugye,és nem ér le a lába rendesen.
Ezért mikor tanítani akartam félt,hogy eldől így nem erőltettem.Majd egy simsonnal elkezdjük megint,csak össze kell raknom.
Elég sokat vezetek és sajna tényleg tapasztalat, hogy iszonyat női vezetők vannak mindenfelé!
A motoros hölgyemények persze már kategóriába tartozik!
Mama csak 4 keréken száguld.