Haladtam a vezérműlánc cserével már rajta van az új lánc reményeim szerint hétvége előtt készen leszek. Belenéztem a blokkba a korához képest jó állapotban van a gép rosszabbra számítottam a váltó is rendben van. Nem is gondoltam, hogy mennyi idő elmegy a tömítések és a paszta kapargatásával.
A leömlőkre meg az összekötőcsövekre elég a 600 fokig hőálló festék?
Még ma megbontom a blokkot alul ahol az olajleeresztő csavar van azt az öntvényt eltávolítom és csere. Remélem ez ma meglesz és holnap de legkésőbb holnapután már beröffentem!
mé erősíti, ha szigetelő közeg van benne?
rányomunk 100dB-vel egy fordított fázisú inverzhangot és kioltja. akkor van gáz ha az eredeti nem szólal meg és akkor magunknak riasztunk
ja, akkor besípol, de rá 1-2mp-re már a vízben (a sört nem pazaroljuk ) van, ha kevésbé hozzáférhető...
jó lenne ez, de mondjuk védett merev pánttal...
Hogy cserélted ki a vezérműláncot...
Karbit üzem melegen kell szinkronizálni, változó milyen fordulaton, én alapjáraton szoktam a sajátom, van aki kétezres fordulaton, van aki négy
Engem érdekelne a dolog, csak én ezeknél azt nem értem, ha valamiért beriaszt éjjel, egy nekifújt bottól, akkor le kell rohannom hatástalanítani, hogy abbahagyja? Amúgy az ötletet díjazom!
zzrrs, remélem nem! Más sem hiányozna Nekem.
(Titkon reméltem, hogy senki nem jelentkezik, dehát ...)
A kiegészítőim mindenesetre egyik érdeklődőnek sem kellenek. Akit érdekelnének a sportdobjaim, vagy a túra szettem az írjon egy mailt.
Akkor tuti jó!Nekem is ez van!De télen úgysincs más dolgod!
Haladtam a vezérműlánc cserével már rajta van az új lánc reményeim szerint hétvége előtt készen leszek. Belenéztem a blokkba a korához képest jó állapotban van a gép rosszabbra számítottam a váltó is rendben van. Nem is gondoltam, hogy mennyi idő elmegy a tömítések és a paszta kapargatásával.
A leömlőkre meg az összekötőcsövekre elég a 600 fokig hőálló festék?
Nekem úgy néz ki összejött minden.Bontottan nem sok alkatrészt találok hozzá.Ráadásul a kocsi is behalódni látszik.
Jövő hét végén mi lesz? Suzukik törnek?
rányomunk 100dB-vel egy fordított fázisú inverzhangot és kioltja. akkor van gáz ha az eredeti nem szólal meg és akkor magunknak riasztunk
jó lenne ez, de mondjuk védett merev pánttal...
Karbit üzem melegen kell szinkronizálni, változó milyen fordulaton, én alapjáraton szoktam a sajátom, van aki kétezres fordulaton, van aki négy
Amúgy a karbit nem lehet a mostani kiszedett állapotában szinkronizáltatni?