Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emiatt nem közlekedek gyorsan zsúfolt helyen... Meg figyelem melyik objektum lehet veszélyes, honnan lehet parára számitani. Volt néhány helyzet már, ahol be is igazolódott, mert jött autó,gyerek, gyalogos, stb.
A gyalogosokat egyébként utálom. Megy a buzi, zenét halllgat, telefonál, körbe sem néz, csak megy át a járdán, mert akkor ő ugye sérthetetlen - és a féktávolsággal mi lesz? Tudom úgy kellene megközeliteni hogy...
A másik, akik lámpától elindulnak, városból kifele, dupla sáv van, 90 a megengedett, de 60-70el megy, és nem akar lehúzódni. Beleállhatok a seggébe, villogtathatok, aztán általában elmegyek jobbról - vagy balról Lesz egy tankom, az ilyenek elé besorolok, és satu
Hát ha most is az lesz a jegyzőkönyvben, hogy "nem az út és látási viszonoyknak megfelelően közlekedett járművével" (mármint Pipi), akkor asszem feladom a motorozást, és zzrrs-hez hasonlóan harckocsival fogok járni.
Vagy lábbal hajtós műanyag motorral!
kíváncs leszek mit akarnak majd a nyakába varrni.......szabálytalan előzés,nem meg választott sebesség......
pontossan!A jó annyukat
Szegény Pipi
Aztán mégis állandóan a motorosokat b...gatják.
Spontán mocizást vagy találkát Esztergomi Bazilikánál ma 14-15:00 között? Érdekelt valaki egy gurulásra itt Pöst környékéről? Még 1 óra gatyázás aztán pattanok lóra. Dobogókő és Esztergom között az az erdőrész csodálatos, az út helyenként csúnya de, döcögve élvezem azt a részt. Kicsit más a levegő mint itt a Blaha környékén.
Ne aggódj, jó ez így, majd "helyrejön" ahogy közeledsz a 40-hez alulról kezdhetsz majd oda figyelni mert ... . Hidd el tapasztalat . És utána már csak azt fogják kérdezni az "sovány vagy, eszel Te rendesen" helyet, hogy "sápadt vagy, iszol Te rendesen?"
Ez is tapasztalat .
mondom én........a csajok meg erre buknak mi?
csóri havert tegnap csavarozták......eléfordult egy barom a kocsisorból index nélkül........
Elbirom a 200+ kilós motort, ha feldől még fel is tudom állítani
Akkor mi is a baj?
Az más kérdés hogy 300km tempósabb motorozástól elfáradok mint a dög
baszhatod,ilyen az alkatod......30 éves koromig én is zabálhattam bármennyit,nem látszott semmi
Most ha nyomom a kaját akkor fejön pár kiló simán,de ha akarom le is megy....Ideg,stressz,stb
Télen nem jött rám az a gatya ami előtte lógott rajtam.most megint passzol.Ilyen ez.
Mondom én, hogy tartsunk össze
Dettó, én is állandóan ezt hallgatom.
Barátok: egyél már rendesen, Rád férne még jópár kiló.
Anyám: kislányom, olyan sovány vagy, rossz Rád nézni (minta nem ismerne 34 éve )
"Kedves ismerősök": Vigyázz, nehogy eless a motorral, mert ha nem jár arra senki éhen is halsz alatta
Abban a sok cuccban a képeken annyira nem néz ki "szarul" dehát Ti ismeritek
Állítólag Rám is rámférne pár kiló, bár én tökéletesen elvagyok így is magammal
&rash, mi gebék tartsunk össze
kérj kölcsön
Egyél... Állandóan ezt hallgatom
Eszek, mint az ökör, mégsem hízom. Ha nem eszem annyit nem fogyok Próbáltam már tömegnövelőt, az hozott valamit, de kurva drága.
ráférne pár kiló
Jó lenne...ha lenne mivel
Hülye
Akkor inkább egyél
Legalább nehezebb lennék a sok vastól
még mit nem.........inkább itthon főzöm magam a 30 fokos lakásban
Akkor tessék motorozni!
Csak ésszel, nem szeretném este azt olvasni, hogy hány csavarral pakolnak éppen össze...
Szép idő van ma egy motorozásra
van hátsó lengö villám 5ezer forintért ha kell
Hát úgy látszik öregszem, mert én még emléxem a háború előttire...
" A jó kislányok a menybe jutnak, a rosszak pedig mindenhova eljutnak. "