Emiatt nem közlekedek gyorsan zsúfolt helyen... Meg figyelem melyik objektum lehet veszélyes, honnan lehet parára számitani. Volt néhány helyzet már, ahol be is igazolódott, mert jött autó,gyerek, gyalogos, stb.
A gyalogosokat egyébként utálom. Megy a buzi, zenét halllgat, telefonál, körbe sem néz, csak megy át a járdán, mert akkor ő ugye sérthetetlen - és a féktávolsággal mi lesz? Tudom úgy kellene megközeliteni hogy...
A másik, akik lámpától elindulnak, városból kifele, dupla sáv van, 90 a megengedett, de 60-70el megy, és nem akar lehúzódni. Beleállhatok a seggébe, villogtathatok, aztán általában elmegyek jobbról - vagy balról Lesz egy tankom, az ilyenek elé besorolok, és satu
Hát ha most is az lesz a jegyzőkönyvben, hogy "nem az út és látási viszonoyknak megfelelően közlekedett járművével" (mármint Pipi), akkor asszem feladom a motorozást, és zzrrs-hez hasonlóan harckocsival fogok járni.
Vagy lábbal hajtós műanyag motorral!
Spontán mocizást vagy találkát Esztergomi Bazilikánál ma 14-15:00 között? Érdekelt valaki egy gurulásra itt Pöst környékéről? Még 1 óra gatyázás aztán pattanok lóra. Dobogókő és Esztergom között az az erdőrész csodálatos, az út helyenként csúnya de, döcögve élvezem azt a részt. Kicsit más a levegő mint itt a Blaha környékén.
Ne aggódj, jó ez így, majd "helyrejön" ahogy közeledsz a 40-hez alulról kezdhetsz majd oda figyelni mert ... . Hidd el tapasztalat . És utána már csak azt fogják kérdezni az "sovány vagy, eszel Te rendesen" helyet, hogy "sápadt vagy, iszol Te rendesen?"
Ez is tapasztalat .
Elbirom a 200+ kilós motort, ha feldől még fel is tudom állítani
Akkor mi is a baj?
Az más kérdés hogy 300km tempósabb motorozástól elfáradok mint a dög
baszhatod,ilyen az alkatod......30 éves koromig én is zabálhattam bármennyit,nem látszott semmi
Most ha nyomom a kaját akkor fejön pár kiló simán,de ha akarom le is megy....Ideg,stressz,stb
Télen nem jött rám az a gatya ami előtte lógott rajtam.most megint passzol.Ilyen ez.
Mondom én, hogy tartsunk össze
Dettó, én is állandóan ezt hallgatom.
Barátok: egyél már rendesen, Rád férne még jópár kiló.
Anyám: kislányom, olyan sovány vagy, rossz Rád nézni (minta nem ismerne 34 éve )
"Kedves ismerősök": Vigyázz, nehogy eless a motorral, mert ha nem jár arra senki éhen is halsz alatta
Abban a sok cuccban a képeken annyira nem néz ki "szarul" dehát Ti ismeritek
Állítólag Rám is rámférne pár kiló, bár én tökéletesen elvagyok így is magammal
&rash, mi gebék tartsunk össze
Egyél... Állandóan ezt hallgatom
Eszek, mint az ökör, mégsem hízom. Ha nem eszem annyit nem fogyok Próbáltam már tömegnövelőt, az hozott valamit, de kurva drága.
A gyalogosokat egyébként utálom. Megy a buzi, zenét halllgat, telefonál, körbe sem néz, csak megy át a járdán, mert akkor ő ugye sérthetetlen - és a féktávolsággal mi lesz? Tudom úgy kellene megközeliteni hogy...
A másik, akik lámpától elindulnak, városból kifele, dupla sáv van, 90 a megengedett, de 60-70el megy, és nem akar lehúzódni. Beleállhatok a seggébe, villogtathatok, aztán általában elmegyek jobbról - vagy balról Lesz egy tankom, az ilyenek elé besorolok, és satu