Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú én találtam benne olyat ami Nekem tetszik.
Holnap megmutatom ennek a nőszemélynek, oszt írok.

Egy Gizike ide is jöhetne.Lenne mit csinálni.
Hát ez kőkemény
Meg ám!
De mert Gizike - a bejárónő - folyton szabon van, mert hol a kölyök beteg hol meg az eb nekem kell végeznem a piszkos házimunkát.
Magamnak kellett kaját csinálnom! És utána el is kellett mosogatnom!
Asszem kirúgom Gizikét, velem ne szórakozzon
köszönöm
Én tavasszal jártam így,hoztam haza a szerelőtől,azt éreztem egész úton,hogy az eleje mindjárt kiesik.
Másnap elmentünk Brigivel motorozni,de előtte benzinkút.Nyomás ellenőrzés.
Elöl:0,6!
Hátul:2,4
Há' mondom bakker.Azt ez hogy?Felfújtam,és érdekes,nem éreztem,hogy küzdeni kell vele.
Meg hogy és mire használod... Nekem 2.00 - 2.5-6-7-8
Egyszer kipróbáltam véletlen 0.8al, nem értettem miért nem gyorsul rendesen
Ne hagyatkozz a manualra,inkább itt a gumi fórumba tedd fel brian-nek a kérdést.Írd meg milyen gumik vannak most rajta és segít.
Te csájé!
Megkaptad a válasz e-mailt?
Sziasztok.
Nem találom a manualban, hogy mennyi az előírt keréknyomás az 500-oknál. Valaki segítene a megoldásban?
Köszönöm.
Még egy kérdés. Bal oldalt a benzincsövet hol kell elvezetni, mert mostanában mindíg kilóg egy kicsit a váz és a tank között, és zavar.

Valaki jön szombaton a Citadellára?
Mondanám,hogy zsiguli.
Persze,én is örülnék,mondjuk elsősorban egy motor kellene amibe lehet tankolni,de ez a dízel motor elég érdekes.
Nekem ilyenem nem lesz mostanában, használom a tekerem és figyelem a legmagasabb fordulatszámot technikát - hihetetlen milyen érzékeny az emberi fül, a fordulatszámmérőn szinte meg sem mozdul a mutató, mégis meghallom ha változik
Épp a napokban fogadtak el egy törvény módositást, miszerint akár 1Ft értékű lopást is le kell ülni, az más kérdés hogy hogy fogják ezt kivitelezni. Meg az is kik miatt kell ez
Az a baj, 5-6.000 Ft körül lehet tankolni a zizibe, kellene valami nagyobb tank, és 19.990ért tankolni, azt pápá
Én jobban örülnék, ha etanolt lehetne beléjük tankolni -100 ft az -100 ft.
igen....tényleg lehet valamire használni....
Ki is próbáltad már?
akkor hagyd a francba....
nem fullad sehol,ilyen baja nincs.....
ha nem fullad be egyik fordulatnál sem akkor inkább ne bántsd mert csak elszúrhatod.....most szereztem üveggyertyát amivel épp az ilyesmit lehet beállítani.......
Ennyire nem vagyok szőke....
Nem is mondtál rosszat!
Íme:
http://www.journeytoforever.or...
Ja a gázolaj az fasza a zizibe bocs ezt nem tudtam kihagyni :-)
Lepaktálsz kamionosokkal és a kutassal
Már én is csodálkozom,hogy még mindig csak nevetek rajta.
Aludni viszont még nem nagyon sikerül.