Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi törptént a vassal?
Sport dobot egy Coláért?
Estig dolgozom, de ha hibátlan idő lesz, akkor lehet h felszaladok: motorozni már biztosan nem (hét után érnék fel), csak egy pacsira
Bocs ha valakit félrevezetek 27. én Lime party.
20.-án
Sajnos nekem estig melóznom kell De mindenkinek jó időt és kellemes motorozást aki ki tud menni, én meg majd irígykedem, de majd .-án lime party
kedves Zizzentek,

holnap valaki jelen lesz az esti mocizáson?

http://www.kawasaki.hu/news.as...
Ez egyre jobban hangzik.Akkor szeptemebreben még fogok tudni motorozni.
"a polgári törvénykönyv úgy rendelkezik, hogy a kártérítés a károsodás bekövetkeztekor nyomban esedékes, így a kártérítési összeg után késedelmi kamat érvényesíthető a károsodás bekövetkeztének időpontjától"

"Egyösszegű pénzbeli kártérítés esetén, a biztosító köteles a megállapított összeget a kártérítési javaslat elfogadását, vagy jogerőre emelését követő 15 napon belül a károsultnak megfizetni."
Én ennyire azért még nem örülök.Nem tudom mikor kapom meg a lét!
Az összeg az okés,de még bármi közbe jöhet!
Szia4 Újban tudok suberral együtt van! 27980ft. Adatlapomon megtalálsz
Úgy néz ki.
Már csak egy embernek kéne aláírnia a papírt,hogy kifizetik az összeget.Számla semmiről nem kell.Intézhetek mindent feketén.
Ha TK-ra vették volna,több mint dupláját kéne kifizetniük.
Ja,és mivel nekem a motor a vállalkozásban létszükséglet az ügyintézéshez,lényeges hogy minél előbb kész legyen,különben még arra is kártérítést követelhetnék,hogy nem tudtam intézni az ügyeimet!
Elsőre?
Hali!
Úgy néz ki megy a dolog.Megegyeztünk a biztosítóval.Kellene a cucc.Tedd félre kérlek!
Még ma jelzek mikor tudnám kifizetni!
HELP!
Te hol vetted az új indexet?
Nekem is kellene az első kettő.
Címet,vagy tel számot ha tudnál adni megköszönném.
Sziasztok!
Sajnos akadt egy kis problémám a 250-es zizimmel. Nem úgy ment ahogy kellett volna, utánna néztem és kiszakadt a membrán, ideiglenesen megragasztottam egy darabig elmegy. Valaki tudkét jó állapotú vagy épp új membránt az szóljon.
Előre is köszönöm a segítséget.
pénteken eltudok menni neked a boltba a holmikért
Hát max. ennyit tudunk: remélni... Veszprém megye veszélyes az utóbbi időben.
Üdv!

Nos van egy kis gondom, a héten berendeltek délutánra, így csak délelőtt tudnék menni a kipufogókért. DE, azért húztam az időt eddig, mert be kell mennem egy boltba is Pesten, de az csak 13-tól van nyitva 18-ig , így valami nem stimmel. Sőt, jövőhéttől még zárva is lesznek.
Tehát két lehetőség lenne, az egyik, hogy eltoljuk a jövőhét utáni hétre a kipufogó vásárlást, vagy HA tudsz segíteni benne, akkor az egyik délután elmennél abba a boltba, amit mondok, és megvennéd amit kérek, s másnap délelőtt felszaladnék a cuccokért.
Napfény utca 6 galambászkuckó
Nos?
Már egyben
Sima estének indult, de elég rendesen beindult... Mint a Másnaposok c. filmben, ma meg fogtuk a fejünket A balhé itt történt pár kilométerre, remélem egyszeri eset volt...
Off

Remélem &rash, egyben vagy! Így menjen az ember arra nyaralni vazze! Akár egy nyugodt mopedezés közben is kivégezhetnek. Az enyingiek, vagy mások...
Légy óvatos!

On
A képek lemaradtak!
Van két vonal egyik mellet int másik mellet ex felirat velük szemben még 2 vonal és nincs mellettük semmi.
! HELP !

Kérem segítsetek! A vezérműtengelyen vannak jelzések felírtam, hogy hogyan kell állni de nem találom a papírt! Valaki tud segíteni?
Köszönöm.Nem mondom,hogy tedd félre,mert kérdéses mikor fizet a biztosító,vagy mi lesz a motorral.Mindenesetre azt mondom,ha még meg lesz kell.Maximum egy tel. számot ha tudsz adni,akkor elmenteném,és amint tudok biztosat felhívnálak.
Esetleg postázni tudod-e?Természetesen postaköltséget állom.